Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aynen yav sevinç krizine girdimNazif baba geldi ya. Kendi babam çıkıp gelmiş kadar sevindim valla.![]()
Aynen yav sevinç krizine girdimNazif baba geldi ya. Kendi babam çıkıp gelmiş kadar sevindim valla.![]()
Aynen abi saygıyla bende andım [HASHTAG]#RamizDayi[/HASHTAG] 'yıKerpeten Ali sıkıştırınca Ramiz dayımı bütün esnaf toplanmıştı arkasına o aklıma geldi.![]()
Mübarek sende bizden daha iyi takip ediyorsun her şeyi. 😱Aynen yav sevinç krizine girdimTurgutta göründü
Pazartesileri liderliği Karadayi hak ediyor Paramparça da neymis Karadayi böyle giderse İnşallah kisa zamanda Paramparcayi paramparça edecek
karadayı son 3 bölümdür bomba gibi ilerliyo hele son sahne müthişti
Aynen agalar dizi son 2-3 bölümdür tempo kazandı. İzlemeye devam edin finale kadar çünkü çok az bölüm kaldı. Ve asıl kıyamet o zaman kopacak Mahir bu adamların tek tek hakkından gelecek. Beklediğimz sahne ise Mehmet Saim Bey'i bulduğunda ortya çıkacak.Bölüm efsane efsane.Turgutun görünüş sahnesi ve Nazif baba ile Mahirin bakışması efsaneydi
Hemşeri torpili.Necdet mükemmel oynadı bu bölüm
aga ben zaten ilk sezonundan belli takip ediyorum ama işin içine aşk girdimi dizinin tepmosunu çok düşürüyo bize böyle sahneler lazım 3 bölümdür abartılı aşk sahnesi yok buda diziye olumlu yansıyo final bölümünde de bence mahir bi babayiğitlik daha gösterip mehmet saimi öldürmeyip adalete teslim edicek.Aynen agalar dizi son 2-3 bölümdür tempo kazandı. İzlemeye devam edin finale kadar çünkü çok az bölüm kaldı. Ve asıl kıyamet o zaman kopacak Mahir bu adamların tek tek hakkından gelecek. Beklediğimz sahne ise Mehmet Saim Bey'i bulduğunda ortya çıkacak.
Şimdi sorulması gereken soruyu soruyorum. Mahir Mehmet Saim Bey'i Feride'ye rağmen öldürecek mi? @Yakamoz-Asi