Karadayı 94.Bölüm Yorumları

Nazif baba geldi ya. Kendi babam çıkıp gelmiş kadar sevindim valla. :Z
Aynen yav sevinç krizine girdim :D Turgutta göründü :Z Pazartesileri liderliği Karadayi hak ediyor Paramparça da neymis Karadayi böyle giderse İnşallah kisa zamanda Paramparcayi paramparça edecek

Kaça kaçtık beyler. :F

Offf be bu bölüm [HASHTAG]#Karadayi[/HASHTAG] tarihine geçti yok böyle bölüm her yönüyle tatmin olduk.

Bu 3 kendini kabadayı zannedenler 2 kere madara oldular ya daha ne diyeyim. :F

[HASHTAG]#Turgut[/HASHTAG] reyiz ortaya çıktı gelecek bölümlere damga vuracaktır. [HASHTAG]#Cancagizimiz[/HASHTAG]

[HASHTAG]#NazifBaba[/HASHTAG] geldi ya artık değmeyin keyfimize.

Ama Yasin'in dediği kafama takıldı. Savaş demek iki taraflı kayıp demek. Bu söze anlam katarsak sonuçları kötü olabilir.

Güzel bir son sahne olmuş hatta Nazif Baba ve Mahir bakışması efsane oldu. [HASHTAG]#karadayi[/HASHTAG]

Mahir'in "Kaça kaçtık beyler" demesi bana birde Ezel'in sezon finalindeki "Hazırsanız başlayalım mı" sözünü hatırlattı. :D

karadayı son 3 bölümdür bomba gibi ilerliyo hele son sahne müthişti

karadayı son 3 bölümdür bomba gibi ilerliyo hele son sahne müthişti
Bölüm efsane efsane.Turgutun görünüş sahnesi ve Nazif baba ile Mahirin bakışması efsaneydi
Aynen agalar dizi son 2-3 bölümdür tempo kazandı. İzlemeye devam edin finale kadar çünkü çok az bölüm kaldı. Ve asıl kıyamet o zaman kopacak Mahir bu adamların tek tek hakkından gelecek. Beklediğimz sahne ise Mehmet Saim Bey'i bulduğunda ortya çıkacak.

Şimdi sorulması gereken soruyu soruyorum. Mahir Mehmet Saim Bey'i Feride'ye rağmen öldürecek mi? @Yakamoz-Asi

hahahahhaha nejdetin mektubu okurken ve okuduktan sonra bismillah çekmesine kırıze girdim vlla bölümün en güzel yeriydi ayyy sankii şeytan çıkarıyor hahahahah:F:F:F

Aynen agalar dizi son 2-3 bölümdür tempo kazandı. İzlemeye devam edin finale kadar çünkü çok az bölüm kaldı. Ve asıl kıyamet o zaman kopacak Mahir bu adamların tek tek hakkından gelecek. Beklediğimz sahne ise Mehmet Saim Bey'i bulduğunda ortya çıkacak.

Şimdi sorulması gereken soruyu soruyorum. Mahir Mehmet Saim Bey'i Feride'ye rağmen öldürecek mi? @Yakamoz-Asi
aga ben zaten ilk sezonundan belli takip ediyorum ama işin içine aşk girdimi dizinin tepmosunu çok düşürüyo bize böyle sahneler lazım 3 bölümdür abartılı aşk sahnesi yok buda diziye olumlu yansıyo final bölümünde de bence mahir bi babayiğitlik daha gösterip mehmet saimi öldürmeyip adalete teslim edicek.

Forum İstatistikleri

Konular
176,335
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato