Karadayı 94.Bölüm Fragmanı

Sende iki dakikada senaryo cizdin ya. :D Suna ve Turgut'u düsünemiyorum valla. :A

Bence fazla degismeyecek, sadece senaryoya Turgut eklenecek. Mahir yine o mahkemeye cikacak. Belki de Mahir oraya Turgut sebebiyle cikacak, ne biliyoruz? :D
Ne var ayol gercekten yakışırlar :love1:

@Çiğdem- @sürgünüm
d946c0251b356d58c7f9cfe1c8d7454f.jpg
49220a179fa706232849b46d953a9db0.jpg

Turgut kafayı sıyırmış olabilir. Bu şekilde olursa hepsinden intikam almak için dönebilir :D

yalnızzz senaryonun değişiceği çok açık cnm geçen sezon finalinde mahirin mahkeme sahnesini görmüştük şimdi turgutun gelmesiyle senaryo değişicek senaristler mhkeme sahnesinide değiştiriceklermi görücez cnm büyük ölçüde senristlerin pilanladığı yol haritası değişmiş olucak çünkü turgutu getirmekle 🙂🙂🙂
Bende senaryonun değiştiğine inanmıyorum. Mahir'in hangi sebeple mahkemeye çıkacağını baştan beri bilmiyoruz zaten. Herşey de kulp aramayı bırak, tadını çıkarmya çalış. :)

seyitin ölüp ölmemesi belirlicek bence seyit ölürse mahiri gerçekten sezon finalindeki gibi görücez ama seyit ölmezse senaristler o düşünceden vazgeçmiş gibi anlarım ben 🙂
Seyit öldü çiğdem özette de yazıyor ya ?

Turgutlu fragman falan hepsi on numara :Z:Z:Z:Z heyecanla bekliyoruz

Turgut yürüyemiyor bence fragmanda. Zorlaniyor yani ayaga kalkmakta herhalde ki birde terlemis yüzü falan. Bence iyilesmeye yakin oldugu icin cikti simdi o mektup ortaya.

Suna bozuyor bence. :A

Onu cözemedim daha. Ama illa ki zarar görmüs ki fragmanda da saglikli görünmüyor.

Gerci bu ölüm sahnesinde de pek öldü mü kaldi mi tam emin olmamistim acikcasi. Bir acaba vardi hep..

Bu en Çirkin resmi ayol daha guzelleri var bence yılın çifti olurlar :love1: :love1:
[HASHTAG]#SunaVeTurgutSevgiliOlsun[/HASHTAG] :)
Ikisininde kafa yapilari falan ayni :love1:
Ikisi karsilastiginda arkada aşk müziği calsin :love1:

Suna bozuyor bence. :A

Onu cözemedim daha. Ama illa ki zarar görmüs ki fragmanda da saglikli görünmüyor.

Gerci bu ölüm sahnesinde de pek öldü mü kaldi mi tam emin olmamistim acikcasi. Bir acaba vardi hep..

Yasin Turgutun nabzına bakıyor ya öldü diyor benim iddiayı çürütüyor.Yoksa Mahirle plan mı yaptılar yoksa oyn mu yaptılar kalp masajı mı yaptılar

Zaten 2 bölümdür Turgutun bahsi dizide sık geçiyordu şüphelenmiştim :A

Yasin Turgutun nabzına bakıyor ya öldü diyor benim iddiayı çürütüyor.Yoksa Mahirle plan mı yaptılar yoksa oyn mu yaptılar kalp masajı mı yaptılar

Yok lo bnce söyle oldu :
Reytingler düşünce Turgutu hortlattilar budur yani ne plan vardir nede baska bisi :)

Bu en Çirkin resmi ayol daha guzelleri var bence yılın çifti olurlar :love1: :love1:
Suna'yı ben baştan beri sevmedim. Turgut daha iyilerine layık. :)

Medcezir'de ki gacı geri gelsin. Nasılsa dirilen dirilene. :A @Yakamoz-Asi

Hic sanmiyorum yanyana geleceklerini. :A

Aynen, Yasin nabiz yoklamisti. Kafa karistirdilar belki de bilmiyorum simdilik.

Suna'yı ben baştan beri sevmedim. Turgut daha iyilerine layık. :)

Medcezir'de ki gacı geri gelsin. Nasılsa dirilen dirilene. :A @Yakamoz-Asi

Sera mi diyorsun. :A :A Yok ya, o Medcezir'deki Selim ile gayet iyi gidiyor. :A

Aaa gelirler ayol neden gelmesinler turgut sunayi kacirsin ve aşk baslasin :)

Ne serasi be minemden bahsediyor orda dimi @sürgünüm :)

Selim'le pek parlak gittiği söylenemez. Yoksa baldızına niye baksın. :A

Olmadı Turgut'a yeni birisini bulsunlar diyeceğim ama finale az kaldı. Fakat Suna olmasın sevmedim o gacıyı. :)

Selim'le pek parlak gittiği söylenemez. Yoksa baldızına niye baksın. :A

Olmadı Turgut'a yeni birisini bulsunlar diyeceğim ama finale az kaldı. Fakat Suna olmasın sevmedim o gacıyı. :)
Turgut'a yeni biri olmaz bu saatten sonra. O, aklini Feride ile bozmus zaten. Hatirlarsan bir sefer mezarliga cagirmisti Feride'yi, sonra da Mahir'i indirmeye calismisti. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,328
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato