Iste Sunadan daha iyisini bulamaz TurgutSelim'le pek parlak gittiği söylenemez. Yoksa baldızına niye baksın.
Olmadı Turgut'a yeni birisini bulsunlar diyeceğim ama finale az kaldı. Fakat Suna olmasın sevmedim o gacıyı.![]()
Iste Sunadan daha iyisini bulamaz TurgutSelim'le pek parlak gittiği söylenemez. Yoksa baldızına niye baksın.
Olmadı Turgut'a yeni birisini bulsunlar diyeceğim ama finale az kaldı. Fakat Suna olmasın sevmedim o gacıyı.![]()
turgut çıktan sonra reytinglerimiz düşmekten başka birşey yapmadı ayoll görende mahir diziden çıktı sanır yanı
çok bileturgut çıktan sonra reytinglerimiz düşmekten başka birşey yapmadı ayoll görende mahir diziden çıktı sanır yanı
hiç reyting artışı göremedik turguttan sonra 7 reytinge hatta zaman zaman 6 reytinge düştük😱
yarayacak cnmm sen bile turgutu bekliyorsun baksana@destere senin gibi parlakçı değil işte senin gibi tüysüzlere atılmıyor hemen
neyse bakalım bu hafta reytingleer nolici bu hamle de işe yaramazsaXXX
ne beklicem beyarayacak cnmm sen bile turgutu bekliyorsun baksana![]()
ilk okul çocuklarının yorumlarını kim ciddiye alır cnmne beklicem behm sen çok konuşma sonra itiraflarda şikayet diliyoz
![]()
Son iki haftadır 9 reyting alıyoruz abartma. Diziyi karalamak için elinden geleni yapıyorsun. Anlamıyorum ki @xemrexxx'e mi yaranmaya çalışıyorsun.turgut çıktan sonra reytinglerimiz düşmekten başka birşey yapmadı ayoll görende mahir diziden çıktı sanır yanı
hiç reyting artışı göremedik turguttan sonra 7 reytinge hatta zaman zaman 6 reytinge düştük😱
Muhteşem Yüzyıl'ı tüm ülkelerde yayından kaldırasıcıla. ss
ayoll muhteşem yüzyılı benden çok kim kötülediMuhteşem Yüzyıl'ı tüm ülkelerde yayından kaldırasıcıla. ssEline geçen ilk fırsatta sürekli diziyi kötülüyor. Sende onun değirmenine su taşıyorsun.
![]()
bana neden yaransın izleyenlerin çoğu şikayeetçi senaryodanSon iki haftadır 9 reyting alıyoruz abartma. Diziyi karalamak için elinden geleni yapıyorsun. Anlamıyorum ki @xemrexxx'e mi yaranmaya çalışıyorsun.![]()
Cok mu seviyordun Turgut'u.turgut varsa ben de varım![]()
çok değil de severdim kendisiniCok mu seviyordun Turgut'u.![]()
Aksiyon katiyordu diziye o yüzden seviyordum bende. Özellikle "Mamafih" ve "Cancagizim" kelimelerini kazandirdi bizlere.çok değil de severdim kendisini![]()