Karadayı 94.Bölüm Fragmanı

Selim'le pek parlak gittiği söylenemez. Yoksa baldızına niye baksın. :A

Olmadı Turgut'a yeni birisini bulsunlar diyeceğim ama finale az kaldı. Fakat Suna olmasın sevmedim o gacıyı. :)
Iste Sunadan daha iyisini bulamaz Turgut :bhr: :bhr:

fragmanlara gel)

cancagazimizi ozledim ama ben onu savci Turgut Akin olarak ozledim simdi yine kose bucak saklanacak ( guzel bolum geliyor

2 fragman da çok iyi. :Z Turgut reyizin dönüşü muhteşem olacak. :D Ayrıca Nazif Baba da artık Mahir'in tarafında :D

2 fragman turgut üzerine 3.sünde de turgut var komple turguta sarılmışlar :F @Çiğdem- @sürgünüm
turgut çıktan sonra reytinglerimiz düşmekten başka birşey yapmadı ayoll görende mahir diziden çıktı sanır yanı :F:F:F:F
hiç reyting artışı göremedik turguttan sonra 7 reytinge hatta zaman zaman 6 reytinge düştük😱

turgut çıktan sonra reytinglerimiz düşmekten başka birşey yapmadı ayoll görende mahir diziden çıktı sanır yanı :F:F:F:F
hiç reyting artışı göremedik turguttan sonra 7 reytinge hatta zaman zaman 6 reytinge düştük😱
Son iki haftadır 9 reyting alıyoruz abartma. Diziyi karalamak için elinden geleni yapıyorsun. Anlamıyorum ki @xemrexxx'e mi yaranmaya çalışıyorsun. :)

Muhteşem Yüzyıl'ı tüm ülkelerde yayından kaldırasıcıla. ss :) Eline geçen ilk fırsatta sürekli diziyi kötülüyor. Sende onun değirmenine su taşıyorsun. :)
ayoll muhteşem yüzyılı benden çok kim kötüledi :F:F:F
ben kurlar vadisini bile eleştiriyorum yanı vadiyi bile eleştiriyorsam 12 yasından beridir izleidğim 3 okul bitirdiğim bir dizi eğer onu bile eleştiriyorsam kusura bakmada akradayı kara para aşkta neymiş cnm ben her yılımda birsürü anım olan koskoca vadiyi bile yeri gelince eleştiriyorm :F:F:F

Son iki haftadır 9 reyting alıyoruz abartma. Diziyi karalamak için elinden geleni yapıyorsun. Anlamıyorum ki @xemrexxx'e mi yaranmaya çalışıyorsun. :)
bana neden yaransın izleyenlerin çoğu şikayeetçi senaryodan :Xayrıca sen reklamcı değilsin ben reklamcı değilim o zaman 9 reytingi değil totaldeki 7 yi göriyiz :X abartma dizini:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,334
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato