Bende senaryonun değiştiğine inanmıyorum. Mahir'in hangi sebeple mahkemeye çıkacağını baştan beri bilmiyoruz zaten. Herşey de kulp aramayı bırak, tadını çıkarmya çalış.yalnızzz senaryonun değişiceği çok açık cnm geçen sezon finalinde mahirin mahkeme sahnesini görmüştük şimdi turgutun gelmesiyle senaryo değişicek senaristler mhkeme sahnesinide değiştiriceklermi görücez cnm büyük ölçüde senristlerin pilanladığı yol haritası değişmiş olucak çünkü turgutu getirmekle 🙂🙂🙂
Seyit öldü çiğdem özette de yazıyor ya ?seyitin ölüp ölmemesi belirlicek bence seyit ölürse mahiri gerçekten sezon finalindeki gibi görücez ama seyit ölmezse senaristler o düşünceden vazgeçmiş gibi anlarım ben 🙂
Durumu çok sağlıklı gelmedi zaten. Gözü başı oynuyor.Turgut kafayı sıyırmış olabilir. Bu şekilde olursa hepsinden intikam almak için dönebilir![]()
seyitin ölüp ölmemesi belirlicek bence seyit ölürse mahiri gerçekten sezon finalindeki gibi görücez ama seyit ölmezse senaristler o düşünceden vazgeçmiş gibi anlarım ben 🙂
Peki anlamadığım Turgut öldü numarası mı yaptı ?Turgut yürüyemiyor bence fragmanda. Zorlaniyor yani ayaga kalkmakta herhalde ki birde terlemis yüzü falan. Bence iyilesmeye yakin oldugu icin cikti simdi o mektup ortaya.
Peki anlamadığım Turgut öldü numarası mı yaptı ?
Bu en Çirkin resmi ayol daha guzelleri var bence yılın çifti olurlarSuna bozuyor bence.![]()
Onu cözemedim daha. Ama illa ki zarar görmüs ki fragmanda da saglikli görünmüyor.
Gerci bu ölüm sahnesinde de pek öldü mü kaldi mi tam emin olmamistim acikcasi. Bir acaba vardi hep..
Yasin Turgutun nabzına bakıyor ya öldü diyor benim iddiayı çürütüyor.Yoksa Mahirle plan mı yaptılar yoksa oyn mu yaptılar kalp masajı mı yaptılarSuna bozuyor bence.![]()
Onu cözemedim daha. Ama illa ki zarar görmüs ki fragmanda da saglikli görünmüyor.
Gerci bu ölüm sahnesinde de pek öldü mü kaldi mi tam emin olmamistim acikcasi. Bir acaba vardi hep..
Yok lo bnce söyle oldu :Yasin Turgutun nabzına bakıyor ya öldü diyor benim iddiayı çürütüyor.Yoksa Mahirle plan mı yaptılar yoksa oyn mu yaptılar kalp masajı mı yaptılar
Zaten 2 bölümdür Turgutun bahsi dizide sık geçiyordu şüphelenmiştim![]()
Suna'yı ben baştan beri sevmedim. Turgut daha iyilerine layık.Bu en Çirkin resmi ayol daha guzelleri var bence yılın çifti olurlar![]()
[HASHTAG]#SunaVeTurgutSevgiliOlsun[/HASHTAG]
Ikisininde kafa yapilari falan ayni
Ikisi karsilastiginda arkada aşk müziği calsin![]()
Gacı degil MİNE TUGAYSuna'yı ben baştan beri sevmedim. Turgut daha iyilerine layık.
Medcezir'de ki gacı geri gelsin. Nasılsa dirilen dirilene.@Yakamoz-Asi
Hiç öyle olur mu cookies mantıklı bir senaryo vardır buna bağlı olarakYok lo bnce söyle oldu :
Reytingler düşünce Turgutu hortlattilar budur yani ne plan vardir nede baska bisi![]()
Yok beHiç öyle olur mu cookies mantıklı bir senaryo vardır buna bağlı olarak![]()
Bu en Çirkin resmi ayol daha guzelleri var bence yılın çifti olurlar![]()
[HASHTAG]#SunaVeTurgutSevgiliOlsun[/HASHTAG]
Ikisininde kafa yapilari falan ayni
Ikisi karsilastiginda arkada aşk müziği calsin![]()
Yasin Turgutun nabzına bakıyor ya öldü diyor benim iddiayı çürütüyor.Yoksa Mahirle plan mı yaptılar yoksa oyn mu yaptılar kalp masajı mı yaptılar
Zaten 2 bölümdür Turgutun bahsi dizide sık geçiyordu şüphelenmiştim![]()
Suna'yı ben baştan beri sevmedim. Turgut daha iyilerine layık.
Medcezir'de ki gacı geri gelsin. Nasılsa dirilen dirilene.@Yakamoz-Asi
Aaa gelirler ayol neden gelmesinler turgut sunayi kacirsin ve aşk baslasinHic sanmiyorum yanyana geleceklerini.![]()
Aynen, Yasin nabiz yoklamisti. Kafa karistirdilar belki de bilmiyorum simdilik.
Sera mi diyorsun.![]()
Yok ya, o Medcezir'deki Selim ile gayet iyi gidiyor.
![]()
Selim'le pek parlak gittiği söylenemez. Yoksa baldızına niye baksın.Hic sanmiyorum yanyana geleceklerini.
Aynen, Yasin nabiz yoklamisti. Kafa karistirdilar belki de bilmiyorum simdilik.
Sera mi diyorsun.![]()
Yok ya, o Medcezir'deki Selim ile gayet iyi gidiyor.
![]()
Turgut'a yeni biri olmaz bu saatten sonra. O, aklini Feride ile bozmus zaten. Hatirlarsan bir sefer mezarliga cagirmisti Feride'yi, sonra da Mahir'i indirmeye calismisti.Selim'le pek parlak gittiği söylenemez. Yoksa baldızına niye baksın.
Olmadı Turgut'a yeni birisini bulsunlar diyeceğim ama finale az kaldı. Fakat Suna olmasın sevmedim o gacıyı.![]()