Karadayı 87.Bölüm Yorumları

Allah boy vermis nezaket vermemis))

Hiç izlemedim ama reklam aralarında gördüysem demek ki, her hafta diziye bir oyuncu konuk olmaya başladı ama bir esaslı adam gelmedi. Bence kadroya takviye yapılmalı.
Ben Karadayı'ya Turunç Nadir'i canlandıran adamın gelmesini isterdim. Adam gayet iyi oynuyor. Ama cidden usta oyuncular gelmeli diziye. Belki şu gereksiz Süeda-Ayten-Bülent-ORhan'dan kurtuluruz.

Allah boy vermiş endam vermiş ama çeyreği kadar nezaket vermemiş. :F

Nazif Baba bu bölüm döktürüyor. Az kaldı çocuk gelecem dedi Nazife. :(

sarp disinda kimsenin diziye gelmesini istemiyorum zaten yeterince karakter var hatta cogalmis bu sezon

Ben Karadayı'ya Turunç Nadir'i canlandıran adamın gelmesini isterdim. Adam gayet iyi oynuyor. Ama cidden usta oyuncular gelmeli diziye. Belki şu gereksiz Süeda-Ayten-Bülent-ORhan'dan kurtuluruz.
Ezel'in ikinci sezonunda Haluk Bilginer'ler dahil olmuştu. Diziye güçlü kötü adamlar dahil olsa 10 reytinglerden düşmezdik.

Nazif baba sahnelerinde ciddi ciddi duygulanıp ağladığım doğrudur.

Haluk muthis oyuncu.Kacakta dokturuyor.Kenanla sahneleride superdi Ezelde

Ezel'in ikinci sezon reytinglerde düşüş yaşaması Haluk Bilginer ile ilgili bir durum değildi, senaryo bozmuştu Haluk abi n'apsın? :)
aynen..zaten hersey reyting degilki.Kenan karakteri Ezele renk katti sona dogru biraz durgunlasti berrak filan diziye girince

Mahir, Orhan'ı dövdü. Valla hoşuma da gitti ne yalan söyleyeyim. :F

Son sahbe biraz hareketliydi bu bölüm bir-iki sahne dışlnda pek iyi değildi yarınki reytingleri merak ediyorum

Forum İstatistikleri

Konular
176,344
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06