Ben Karadayı'ya Turunç Nadir'i canlandıran adamın gelmesini isterdim. Adam gayet iyi oynuyor. Ama cidden usta oyuncular gelmeli diziye. Belki şu gereksiz Süeda-Ayten-Bülent-ORhan'dan kurtuluruz.Hiç izlemedim ama reklam aralarında gördüysem demek ki, her hafta diziye bir oyuncu konuk olmaya başladı ama bir esaslı adam gelmedi. Bence kadroya takviye yapılmalı.
He bende guldum o repliğineİlk başlarda sevmiyordum ama son bölümlerde çok sevdim Ferideyle olan dostluğu, komikliği hoşuma gitti.
Evet, Pis Yedili'deki Trafo.
Belgin ''Ya soyunuk olsaydım, ne ayıp.''![]()
![]()
Ölecek o ölecek demedi deme İbrahim 2 güne kalmaz cenazesi kalkarNazif Baba bu bölüm döktürüyor. Az kaldı çocuk gelecem dedi Nazife.![]()
O kadar şey yaşadı ölmesin ya.Ölecek o ölecek demedi deme İbrahim 2 güne kalmaz cenazesi kalkar
Doğru yoldasın.Konuya bodoslama girdikte Reaksiyon olmayinca bu sezon Karadayidayiz
Ezel'in ikinci sezonunda Haluk Bilginer'ler dahil olmuştu. Diziye güçlü kötü adamlar dahil olsa 10 reytinglerden düşmezdik.Ben Karadayı'ya Turunç Nadir'i canlandıran adamın gelmesini isterdim. Adam gayet iyi oynuyor. Ama cidden usta oyuncular gelmeli diziye. Belki şu gereksiz Süeda-Ayten-Bülent-ORhan'dan kurtuluruz.
Haluk Bilginer'in olmasını isterdim, muhteşem bir oyuncu. Bu sezon 10 almak zor ama 8-9 arası olurdu bence.Ezel'in ikinci sezonunda Haluk Bilginer'ler dahil olmuştu. Diziye güçlü kötü adamlar dahil olsa 10 reytinglerden düşmezdik.
Halukun ezele katkısı olmadıkiEzel'in ikinci sezonunda Haluk Bilginer'ler dahil olmuştu. Diziye güçlü kötü adamlar dahil olsa 10 reytinglerden düşmezdik.
Son sahneyi aryık biliyorum
Halukun ezele katkısı olmadıki
Son sahneyi aryık biliyorum
Halukun ezele katkısı olmadıki
Ezel'in ikinci sezon reytinglerde düşüş yaşaması Haluk Bilginer ile ilgili bir durum değildi, senaryo bozmuştu Haluk abi n'apsın?Son sahneyi aryık biliyorum
Halukun ezele katkısı olmadıki
aynen..zaten hersey reyting degilki.Kenan karakteri Ezele renk katti sona dogru biraz durgunlasti berrak filan diziye girinceEzel'in ikinci sezon reytinglerde düşüş yaşaması Haluk Bilginer ile ilgili bir durum değildi, senaryo bozmuştu Haluk abi n'apsın?![]()
Haluk Bilginer bu ülkenin yetiştirdiği en büyük oyuncuların başında geliyor onu izlemek büyük keyif.Haluk muthis oyuncu.Kacakta dokturuyor.Kenanla sahneleride superdi Ezelde