Karadayı 87.Bölüm Yorumları

Abi dayağının tadı güzel olur derler. Ellerin dert görmesin Mahir. :)

Feride gordu onlari en cok buna sevindim)
bir guzel fragman gelse keske

Yok. Kaçıcanmı niye sordun? :)

Akşam yemeğinden kalkamamıştır, kiloluymuş zaten kadın dediğin zayıf olacak. Niye evde kaldığı belli oluyor. :)
reaksiyon yoktu ama maçlar yüzünden televizyonu alamadım yine beşiktaş maçından sonra izlerim diye düşünüyordum babam trabzon maçını izledi karadayıyı izleyemedim ben henüz yarın bakıcam 🙂🙂🙂

@sürgünüm ne kilolusu yaaaa 53 kiloyum ben zaten forumda beni görmeyende kalmadıkı gözünüzdemi görmüyor formum gayet yerinde :Z:Z:Z

reaksiyon yoktu ama maçlar yüzünden televizyonu alamadım yine beşiktaş maçından sonra izlerim diye düşünüyordum babam trabzon maçını izledi karadayıyı izleyemedim ben henüz yarın bakıcam 🙂🙂🙂

@sürgünüm ne kilolusu yaaaa 53 kiloyum ben zaten forumda beni görmeyende kalmadıkı gözünüzdemi görmüyor formum gayet yerinde :Z:Z:Z
:F 18:00'den beri maç izliyorsun o zaman. :)

Mahir ile Feride sahnelerinde her geçen bölüm hayal kırıklıkları artıyor.

bölümü sakin kafayla yeni izleyebildim
son sahne brz saçma geldi bana mahir kimin geldiğini görmeden vurmaya baslaması saçma bence 🙂🙂🙂
ayoll belki yasin geldi yanı gelebilirde
en önemlisi belki seni takip edip yine pelinden feride geldi onlaramı vurmus olucaktın :F
gerçi yine ailesinden biri olan orhan geldi onu dövmüş oldu ama yasin yada en önemlisi feridede gelmiş olabilirdi kim olduğunu anlamadan öyle birşey yapması bence senaryoya uymadı yanı ben saçma bir sahne olarak buluyorum o son sahneyi 🙂🙂🙂