Karadayı 84.Bölüm Yorumları

Adnan savci ne kadar itici

Ayten ve Feride iyice kanka oldular hemen haber veriyor Ayten. :F

klasik senaryo işteee cnm yasinle mahir başta akvgalıydı sonra yasini birden bire iyi adam yaptılar mahirle dost olup songulle aik yaşamaya başladı
şimdide seyisi iyi bir adam yapmaya çalısıyorlar ilknurla aşk yaşarsa eğer mahirle dost olurlar nazifleride başaksı öldürdü diye senaryoyu değiştirirler 🙂🙂🙂
mahirin sezon finalindekı mahkeme sahnesinde orhnla seyizde orda görünüyordu demekki mahirle iş birliği yapıcaklar 🙂🙂🙂
Dizi bu sezon bitecek zaten Mahir'in dosta ihtiyacı yok, bir Yasin yeter. Tabii Songül'le ayrılığı sonrası Mahir'le yakınlığı eskisi gibi devam edermi orasıda şüpheli. Seyis'in suratında meymenet yok, nasıl iyi adam yapacaklar. :X

Ayten ve Feride iyice kanka oldular hemen haber veriyor Ayten. :F
Iste hep onlar gosterilsin ikisinin olduğu sahneler :bhr:
Bu arada @Çiğdem- snide ilgilendiriyor sorum hani berguzara ordan burdan abi yagiyordu sezon başında :)
Hem annesinin oğlu vardi hemde ezeldeki adam diziye berguzarin abisi olarak gelcekti simdi 2 abide yok ortalikta anlamadim bende onu :)

Iste hep onlar gosterilsin ikisinin olduğu sahneler :bhr:
Bu arada @Çiğdem- snide ilgilendiriyor sorum hani berguzara ordan burdan abi yagiyordu sezon başında :)
Hem annesinin oğlu vardi hemde ezeldeki adam diziye berguzarin abisi olarak gelcekti simdi 2 abide yok ortalikta anlamadim bende onu :)
abileri bilmemde cnm sarp akkaya kesin gelicek diye biliyorum ben 🙂🙂🙂

abileri bilmemde cnm sarp akkaya kesin gelicek diye biliyorum ben 🙂🙂🙂
İşte biri demisti sarp akkaya abisi rolunde oynuycak diye bide anne tarafindan sarışın abisi var bu sene mahirin isi zor ilk 2 sezon 0 abili feride vardi karşısında ama artik 2 abili bi ferida var :kiki:

Cüneyt Arkın ve Fatma Girik'in bir filmi var bilirmisiniz? Fatma Girik babasını doktor Murat'ın öldürdüğü sanır ve yıllarca ayrı kalırlar. Seneler sonra bir çocukları olur tekrar biraraya gelir. :X

Bunu düşünüyorum diziyi izlerken 4. sezon için nasıl fikir. Mahir ve Feride'yi 20 yıl yaşlandırsalar. :) @Forumdash @gizem ak @Çiğdem-

Cüneyt Arkın ve Fatma Girik'in bir filmi var bilirmisiniz? Fatma Girik babasını doktor Murat'ın öldürdüğü sanır ve yıllarca ayrı kalırlar. Seneler sonra bir çocukları olur tekrar biraraya gelir. :X

Bunu düşünüyorum diziyi izlerken 4. sezon için nasıl fikir. Mahir ve Feride'yi 20 yıl yaşlandırsalar. :) @Forumdash @gizem ak @Çiğdem-

4. Sezonmu oldu yani gerek yok bence böyle konuya hem berguzara 20 yas yaslandirma yakışmaz :bhr: