Karadayı 72. Bölüm Yorumları

Songül Yasin'in sesini tanımıyormuydu??? Sangül'de suç :bağır:

Ata Berk Mutlu ‏@Ata_Berk_Mutlu 4 dk.
Bu gece karadayı 'da #sabırtaşıçatlarsa diyoruz... Herkese İyi seyirler

BolH1MJIAAAiZrl.jpg

Songül Yasin'in sesini tanımıyormuydu??? Sangül'de suç :bağır:
Nasıl hacı??

aaa göremedim o sahneyi :T benim favori üçlüm turgut,dalyan rıza ve osmandı en çok bunları seviyorum ben mahir karakteride sıkıyor malesef dalyan rıza ve osman daha iyi :kiki::kiki:
Yasin dövdü Osman'ı,Songül'ü bu kadar kıskanması yanlış bence ilerde kızı kaybedebilir.
Kadınlar çok baskıdan hoşlanmazlar.:)

Yasin dövdü Osman'ı,Songül'ü bu kadar kıskanması yanlış bence ilerde kızı kaybedebilir.
Kadınlar çok baskıdan hoşlanmazlar.:)
osmanla bir sarısın kız sinemaya gidiyordu hanı songul kıskandı onları osmanın farkına vardı :kiki::kiki: songulle osmanın olmasını istiyorum ben yasinle uyuşmuyorlar bence yakısmıyorlarda 🙂🙂

osmanla bir sarısın kız sinemaya gidiyordu hanı songul kıskandı onları osmanın farkına vardı :kiki::kiki: songulle osmanın olmasını istiyorum ben yasinle uyuşmuyorlar bence yakısmıyorlarda 🙂🙂
Bu Songül Osman'a aşık olmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Eninde sonunda olacak.Sezon finalinde keşke Yasin ölse :)

Bu Songül Osman'a aşık olmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Eninde sonunda olacak.Sezon finalinde keşke Yasin ölse :)
hahah yasini canlandıran kişi alışık sezon finallerinde ölmeye cnm ezel sora kuzey güney :F
karadayıdada sezon finalinde ölüyordu orhan vurmustu ama bu sefer kurtuldu :kiki::kiki:

Ezel'i de izlemişmiydin eee o zaman sende Kenancısın :) Acı Hayat?
Konuya girmiş gibi olduk ama Kenan'ı Deli Yürek'ten beri ailecek severek izleriz :D

İnsan sevgilisinin sesini tanımaz mı??? Osman'a bu aralar yazmaya çalişiyor, Songül'e gıcıgım bu aralar :T:

Bu arada Sinan [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] (s.finalinde galiba) ölecekmiş 😕 @sürgünüm @destere @Çiğdem- @batuhankaralar
Ölsün kurtuluruz Barut ölmesin de kötü kalmaz sonra :D

Ezel'i de izlemişmiydin eee o zaman sende Kenancısın :) Acı Hayat?
ayy tabikide sorulurmu hiç kenancıyım tabikide

deli yürekten beridir takipçisiyim deli yürek,alacakaranlık,acı hayat ,ezel hepsine baktım zaten ben senede 3 dizi izliyordum genelde birisi kurtlar vadisi oluyordu diğeride kenanın bir dizisi ahhaha :F

Biz @Çiğdem-'le Osman ve Songül aşkını destekliyoruz.:)
Yok ben de desteklerdim de Yasin'e gönül verip Osman'ı dışlamadan önceydi tabi.Şimdi nişanı da taktı hiç yakışıyor mu😕

@Forumdash sezon finaline kalmaz bu bölüm gidici gibi :)
BU bölüm bıcaklanır haftaya can çekişir s.finalinde toprağa verilir bir yandan da [HASHTAG]#Mahir[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#Feride[/HASHTAG] 'nin düğünü olur :F