Karadayı 72. Bölüm Yorumları

Songül Yasin'in sesini tanımıyormuydu??? Sangül'de suç

Ya yeminlen su ask sahnelerinden biktim bina geldi !

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

aaa göremedim o sahneyi
benim favori üçlüm turgut,dalyan rıza ve osmandı en çok bunları seviyorum ben mahir karakteride sıkıyor malesef dalyan rıza ve osman daha iyi
Yasin dövdü Osman'ı,Songül'ü bu kadar kıskanması yanlış bence ilerde kızı kaybedebilir.
Kadınlar çok baskıdan hoşlanmazlar.

Yasin dövdü Osman'ı,Songül'ü bu kadar kıskanması yanlış bence ilerde kızı kaybedebilir.
Kadınlar çok baskıdan hoşlanmazlar.
osmanla bir sarısın kız sinemaya gidiyordu hanı songul kıskandı onları osmanın farkına vardı
songulle osmanın olmasını istiyorum ben yasinle uyuşmuyorlar bence yakısmıyorlarda 🙂🙂

osmanla bir sarısın kız sinemaya gidiyordu hanı songul kıskandı onları osmanın farkına vardı
songulle osmanın olmasını istiyorum ben yasinle uyuşmuyorlar bence yakısmıyorlarda 🙂🙂
Bu Songül Osman'a aşık olmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Eninde sonunda olacak.Sezon finalinde keşke Yasin ölse

Para durumlarıyla klasik Türk filmlerine bağladılar

Bu Songül Osman'a aşık olmazsa ben de bir şey bilmiyorum. Eninde sonunda olacak.Sezon finalinde keşke Yasin ölse
hahah yasini canlandıran kişi alışık sezon finallerinde ölmeye cnm ezel sora kuzey güney

karadayıdada sezon finalinde ölüyordu orhan vurmustu ama bu sefer kurtuldu

hahah yasini canlandıran kişi alışık sezon finallerinde ölmeye cnm ezel sora kuzey güney

karadayıdada sezon finalinde ölüyordu orhan vurmustu ama bu sefer kurtuldu
Ezel'i de izlemişmiydin eee o zaman sende Kenancısın
Acı Hayat?

Acı Hayat?
Konuya girmiş gibi olduk ama Kenan'ı Deli Yürek'ten beri ailecek severek izleriz

Ölsün kurtuluruz Barut ölmesin de kötü kalmaz sonra

Acı Hayat?
ayy tabikide sorulurmu hiç kenancıyım tabikide

deli yürekten beridir takipçisiyim deli yürek,alacakaranlık,acı hayat ,ezel hepsine baktım zaten ben senede 3 dizi izliyordum genelde birisi kurtlar vadisi oluyordu diğeride kenanın bir dizisi ahhaha

Biz @Çiğdem-'le Osman ve Songül aşkını destekliyoruz.
Yok ben de desteklerdim de Yasin'e gönül verip Osman'ı dışlamadan önceydi tabi.Şimdi nişanı da taktı hiç yakışıyor mu😕

@Forumdash sezon finaline kalmaz bu bölüm gidici gibi
BU bölüm bıcaklanır haftaya can çekişir s.finalinde toprağa verilir bir yandan da [HASHTAG]#Mahir[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#Feride[/HASHTAG] 'nin düğünü olur