Karadayı 69. Bölüm Yorumları

diziye çok uzun süre sonra bakim dedim ama çok sıkıcı olmuş bu sezon final yapsaydı keşke turgutta gidince olaysız devam ediyor artık
kenan imirzalıoğluna yazık oluyor ne diyelim

Feride'nin babası aynı bizim Başbakan gibi hiçbir hukuksuzluğa üç kağıda karışmamış :))

Uzun zamandir tam bolum işlemedim bugün de ayni şekil yağmur fena yagdi fişleri çekmek zorunda kaldim

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !

Seyisi çözemedim daha ne yapmaya çalışıyor?amacı ne?
aslında orda bir senaryoda bocalama old sanırım senarist songül üstünden gitmemeye karar verdi iş çabuk çözüldü nedense :)

feridenin annesi sinanla kocasının konuşmalarına şahit oldu iş ordan ilerleyecek gibi :) ama ağır ilerleyecek :)

diziye çok uzun süre sonra bakim dedim ama çok sıkıcı olmuş bu sezon final yapsaydı keşke turgutta gidince olaysız devam ediyor artık
kenan imirzalıoğluna yazık oluyor ne diyelim
nejdet devreye girdi biraz daha aktif olsa turgutu aramaz seyirci :)

Feride'nin babası aynı bizim Başbakan gibi hiçbir hukuksuzluğa üç kağıda karışmamış :))
sütten çıkmış akkaşık utanmadan karısına yalan söylüyor :))

Karadayı reklam arasında Kara Para Aşk'ın fragmanını görünce ben.:Z

:))))

sevincin böylesi görülmemiştir bu daha çok elife doğru koşturan bir erkek lama :))

kötü karakterler daha çok ilgimi çekiyor nedense turguttan sonra birisini bulmam gerekiyordu bu adam geldi :kiki::kiki:
seyisi bırak sinana takıl daha karizmatik duruyor hem fazla dayakta yemedi mahirden :)

birbirlerine vuruyorlar kazanan mahir oluyor ama nedenini bilemiyoruz neden mahir kazandı onu çözemedik daha :)

aslında orda bir senaryoda bocalama old sanırım senarist songül üstünden gitmemeye karar verdi iş çabuk çözüldü nedense :)

feridenin annesi sinanla kocasının konuşmalarına şahit oldu iş ordan ilerleyecek gibi :) ama ağır ilerleyecek :)

nejdet devreye girdi biraz daha aktif olsa turgutu aramaz seyirci :)

sütten çıkmış akkaşık utanmadan karısına yalan söylüyor :))

:))))

sevincin böylesi görülmemiştir bu daha çok elife doğru koşturan bir erkek lama :))

seyisi bırak sinana takıl daha karizmatik duruyor hem fazla dayakta yemedi mahirden :)

birbirlerine vuruyorlar kazanan mahir oluyor ama nedenini bilemiyoruz neden mahir kazandı onu çözemedik daha :)
Gelecek bölüm Seyis'de Mahir'den dayak yiyecek gibi bir his var içimde :D

daha heyecanlı bir final bekliyordum final fiyaskoydu :)

feride öyle kötü bişey yapmadıki mahirin gözleri niye büyüdü anlaamdı :9

bu mahir sonunda ferideyide döver @Çiğdem- :))
Bu ne lan. Reklam arası dizi izletiyorlar bize. Şimdi bir küfür sallardım ama neyse.

Farkındamısın Karadayı ilk defa bu kadar kısa sürdü, 23:00'de reklama girdi bitti.:)

Bu ne lan. Reklam arası dizi izletiyorlar bize. Şimdi bir küfür sallardım ama neyse.

Farkındamısın Karadayı ilk defa bu kadar kısa sürdü, 23:00'de reklama girdi bitti.:)
bende anlamadım bir reklam ortada verdi birde sonda reklam verdi ben hala dizi devam etsin diye bekliyorum :)

Hiçbir şey bilmediği için susuyormuş keşke daha once öğrenseydi bazı şeyleri 😉
kadın bilsede ses çıkartmaz diyordum ama dişli çıktı :)

mehmet zaim biraz fazla abartılı oynuyor o kadar bağırmasına gerek yok öfkesini vücut diliyle anlatmalı birazda sadece sese yüklenince çok karikatür bir tip çıkıyor ortaya ayarı kaçırıyor

kerime hanım ondan daha kaliteli oyunculuk sergiliyor bence ..

kadın bilsede ses çıkartmaz diyordum ama dişli çıktı :)

mehmet zaim biraz fazla abartılı oynuyor o kadar bağırmasına gerek yok öfkesini vücut diliyle anlatmalı birazda sadece sese yüklenince çok karikatür bir tip çıkıyor ortaya ayarı kaçırıyor

kerime hanım ondan daha kaliteli oyunculuk sergiliyor bence ..
Hazır Kerime evi terk etmişken, bakan bey Süeda bağlantısı kurulsa ya
bu haftanın yıldızı kerime hanım onun dışında hepsi uyduruk inancı zorluyor..:)

Hazır Kerime evi terk etmişken, bakan bey Süeda bağlantısı kurulsa ya
bu haftanın yıldızı kerime hanım onun dışında hepsi uyduruk inancı zorluyor..:)
her bölümde final çok heyecanlı olurdu bu bölümde sanki aceleye getirmişler gibi oldu yetiştiremedilermi acaba?

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06