@Çiğdem- in yan etkileriSen değişik smile kullanınca garip oluyo alışmamışız devamlı kullan![]()
@Çiğdem- in yan etkileriSen değişik smile kullanınca garip oluyo alışmamışız devamlı kullan![]()
Pepe'nin sesi > Recep Tayyip Erdoğan'ın sesiYıkıldım aga nerden buluyon bunları![]()
Evet doğru diyosun Çiğdem'den geçmiştir o nerdeyse bütün smile kullanıyo
bir ara kolbastıda yapalım senle
tamam ben varım @sürgünüm ün laması gibi, kolbastı eşliğinde elife doğru koşarızbir ara kolbastıda yapalım senle![]()
hahahah olmazzz kolbastıyı kötü amaçlarına yönlendiremezsin adam gibi oynamazsan oklavayı indiririm kafanatamam ben varım @sürgünüm ün laması gibi, kolbastı eşliğinde elife doğru koşarız)
aynı yerde kolbastımı olur? onu oynarken son hızla bir hedefe doğru ilerlememiz lazımhahahah olmazzz kolbastıyı kötü amaçlarına yönlendiremezsin adam gibi oynamazsan oklavayı indiririm kafana![]()
tamam ne halin varsa gör senle uğraşamam ben zaten kendi kendine koş oynaaynı yerde kolbastımı olur? onu oynarken son hızla bir hedefe doğru ilerlememiz lazım)
Ayten Nejdet Süelda olayından çıkıp birazda Mahir&Feride sahnelerine üstünlük verilmeli.Simdi tamamladim bölümü. Genel olarak agir durgun bir bölümdü. Songül diye basladi Songül diye bitti.
Arada Seyis'in Hakime hanima pazarlik yapmasi, Feride-Yasin isbirligi ile Mahir'i atladip Songülün bulunmasi ve bu durumun Mahir'i fena halde sinirlendirmesi, hersey vardi dizide aslinda ama senaryo oturtulmaya calisilmis gibi.
Ayten'in Süeda'yi sacla basla yolma sahnesi iyiydi
Bu arada bu bölüm 1 saat 35 dakika ile sanirim en kisa bölümdü.
Mahir-Feride'nin arasi acilacak iyi olacak, hareket gelsin diziye.Ayten Nejdet Süelda olayından çıkıp birazda Mahir&Feride sahnelerine üstünlük verilmeli.
Birde dikkat ettinmi dünkü bölüm çok kısaydı.
songülün kaçırılma sahnesi sanada gereksiz olmuş gibi gelmedimi? sanki senarist kaar verememiş hangi yöne konuyu götüreceğim diye bir arayış içinde iş olsun diye çekilmiş bir bölüm gibi geldi banaSimdi tamamladim bölümü. Genel olarak agir durgun bir bölümdü. Songül diye basladi Songül diye bitti.
Arada Seyis'in Hakime hanima pazarlik yapmasi, Feride-Yasin isbirligi ile Mahir'i atladip Songülün bulunmasi ve bu durumun Mahir'i fena halde sinirlendirmesi, hersey vardi dizide aslinda ama senaryo oturtulmaya calisilmis gibi.
Ayten'in Süeda'yi sacla basla yolma sahnesi iyiydi
Bu arada bu bölüm 1 saat 35 dakika ile sanirim en kisa bölümdü.
songülün kaçırılma sahnesi sanada gereksiz olmuş gibi gelmedimi? sanki senarist kaar verememiş hangi yöne konuyu götüreceğim diye bir arayış içinde iş olsun diye çekilmiş bir bölüm gibi geldi bana
son sahnede songülü bulduklarında mahirin sogülü iki büklüm halde evin içinde bulmasıyla nevri dönmesi lazımdı mahirden öyle silik bir tepki beklemiyorduk orası olmamıştı ?
Yorumuna sonradan eklemişsin galibaMahir-Feride'nin arasi acilacak iyi olacak, hareket gelsin diziye.
Yazdim zaten yorumumda, sanirim en kisa bölümdü.![]()
flokinin baltayla görüşmeye gelenin kafasını uçurduğu sahne varya biz mahirden öyle bir hareket bekliyoruz o zaman diziyi kimse tutamazYorumuna sonradan eklemişsin galiba
2 haftadır dizide düşüş var..konu ağır ve sıkıcı oldu!!!!
Yorumuna sonradan eklemişsin galiba
2 haftadır dizide düşüş var..konu ağır ve sıkıcı oldu!!!!
olan Mahir'e oldu daha Feride ile kalamadan kaynanasıyla kalacak.Düsüs olacaktir. Dahasini da bekliyorum ben. 3. sezon benim gözümde gereksiz olacak. Yani suan icin uzatilacak bir konu göremiyorum.
olan Mahir'e oldu daha Feride ile kalamadan kaynanasıyla kalacak.![]()