- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Sen niye gelip yorum yapmadın Kara Para Aşk fragmanına küsmüyüz hemşerim.hahahaha allah canını almasın![]()
Sen niye gelip yorum yapmadın Kara Para Aşk fragmanına küsmüyüz hemşerim.hahahaha allah canını almasın![]()
yok hayırrr küs değiliz @destere laf yetiştirmekten konuya giremedim bileSen niye gelip yorum yapmadın Kara Para Aşk fragmanına küsmüyüz hemşerim.![]()
İyi sevindim birbirimizden başka kimimiz var.
aslında orda bir senaryoda bocalama old sanırım senarist songül üstünden gitmemeye karar verdi iş çabuk çözüldü nedenseSeyisi çözemedim daha ne yapmaya çalışıyor?amacı ne?
nejdet devreye girdi biraz daha aktif olsa turgutu aramaz seyircidiziye çok uzun süre sonra bakim dedim ama çok sıkıcı olmuş bu sezon final yapsaydı keşke turgutta gidince olaysız devam ediyor artık
kenan imirzalıoğluna yazık oluyor ne diyelim
sütten çıkmış akkaşık utanmadan karısına yalan söylüyorFeride'nin babası aynı bizim Başbakan gibi hiçbir hukuksuzluğa üç kağıda karışmamış)
Karadayı reklam arasında Kara Para Aşk'ın fragmanını görünce ben.
seyisi bırak sinana takıl daha karizmatik duruyor hem fazla dayakta yemedi mahirdenkötü karakterler daha çok ilgimi çekiyor nedense turguttan sonra birisini bulmam gerekiyordu bu adam geldi![]()
Gelecek bölüm Seyis'de Mahir'den dayak yiyecek gibi bir his var içimdeaslında orda bir senaryoda bocalama old sanırım senarist songül üstünden gitmemeye karar verdi iş çabuk çözüldü nedense
feridenin annesi sinanla kocasının konuşmalarına şahit oldu iş ordan ilerleyecek gibiama ağır ilerleyecek
nejdet devreye girdi biraz daha aktif olsa turgutu aramaz seyirci
sütten çıkmış akkaşık utanmadan karısına yalan söylüyor)
)))
sevincin böylesi görülmemiştir bu daha çok elife doğru koşturan bir erkek lama)
seyisi bırak sinana takıl daha karizmatik duruyor hem fazla dayakta yemedi mahirden
birbirlerine vuruyorlar kazanan mahir oluyor ama nedenini bilemiyoruz neden mahir kazandı onu çözemedik daha![]()
daha heyecanlı bir final bekliyordum final fiyaskoyduGelecek bölüm Seyis'de Mahir'den dayak yiyecek gibi bir his var içimde![]()
Bu ne lan. Reklam arası dizi izletiyorlar bize. Şimdi bir küfür sallardım ama neyse.daha heyecanlı bir final bekliyordum final fiyaskoydu
feride öyle kötü bişey yapmadıki mahirin gözleri niye büyüdü anlaamdı :9
bu mahir sonunda ferideyide döver @Çiğdem-)
bende anlamadım bir reklam ortada verdi birde sonda reklam verdi ben hala dizi devam etsin diye bekliyorumBu ne lan. Reklam arası dizi izletiyorlar bize. Şimdi bir küfür sallardım ama neyse.
Farkındamısın Karadayı ilk defa bu kadar kısa sürdü, 23:00'de reklama girdi bitti.![]()
Kerime ilk defa güzel bişey yaptı kızının yanında olarak ama Mehmet Zalim bunu yanına bırakmaz.bende anlamadım bir reklam ortada verdi birde sonda reklam verdi ben hala dizi devam etsin diye bekliyorum![]()
kadın da cesaret varmış ben karşı geleceğini sanmıyordum mehmet zalim hırlayıp durdu ama kadın çekip gitti helal olsunKerime ilk defa güzel bişey yaptı kızının yanında olarak ama Mehmet Zalim bunu yanına bırakmaz.![]()
Hiçbir şey bilmediği için susuyormuş keşke daha once öğrenseydi bazı şeyleri 😉kadın da cesaret varmış ben karşı geleceğini sanmıyordum mehmet zalim hırlayıp durdu ama kadın çekip gitti helal olsun
kadın bilsede ses çıkartmaz diyordum ama dişli çıktıHiçbir şey bilmediği için susuyormuş keşke daha once öğrenseydi bazı şeyleri 😉
Hazır Kerime evi terk etmişken, bakan bey Süeda bağlantısı kurulsa yakadın bilsede ses çıkartmaz diyordum ama dişli çıktı
mehmet zaim biraz fazla abartılı oynuyor o kadar bağırmasına gerek yok öfkesini vücut diliyle anlatmalı birazda sadece sese yüklenince çok karikatür bir tip çıkıyor ortaya ayarı kaçırıyor
kerime hanım ondan daha kaliteli oyunculuk sergiliyor bence ..
her bölümde final çok heyecanlı olurdu bu bölümde sanki aceleye getirmişler gibi oldu yetiştiremedilermi acaba?Hazır Kerime evi terk etmişken, bakan bey Süeda bağlantısı kurulsa ya
bu haftanın yıldızı kerime hanım onun dışında hepsi uyduruk inancı zorluyor..![]()
Songül üzerine yazılmış bir kaç sahne dışında en sıkıcı bölümdüher bölümde final çok heyecanlı olurdu bu bölümde sanki aceleye getirmişler gibi oldu yetiştiremedilermi acaba?