Karadayı 61.Bölüm Yorumları

feride melihin mektubunu bulunca dizi bitmez umarım 1 hafta daha mı bekleyecez offf 🙁🙁

Denizin öbür tarafında da olsam seni hep seveceğim...Feridem dediği sahne kavuşma anı ve müzik beni benden aldı.

bu dizideki imkanlar bir yabancı dizilerdeki imkanlarla aynı olacakki biz bu kaçışıda seyretmeliyiz başka ülkelerdeki maceralarınıda seyretmeliydik ama imkanlar kısıtlı olmayacak bu iş ..

bu dizideki imkanlar bir yabancı dizilerdeki imkanlarla aynı olacakki biz bu kaçışıda seyretmeliyiz başka ülkelerdeki maceralarınıda seyretmeliydik ama imkanlar kısıtlı olmayacak bu iş ..
Diziyi izlerken bu söylediklerini gözümde canlandırdım.:)

Orhan'ı dayaktan bayılttılar ayıp günahtır ya yüreğim sızladı.

son 20 dakikayı bekliyorum tempo son 20 dakikada artacaktır ortalık gözyaşı seli oldu ..
ayy hiç sorma dizinin kalan dakikasını mahir feride ayrılması bitirdi yetmiyoırmuş gibi feridenin mektup yazm sahneside var ayrıca melihin mektubunu bulmazsa eğer büyük mantık hatası olur melih herşeyi itiraf etmişti 😵😵😵

orhan fragmanda serdala demiyormuydu turgutu öldirim diye serdalda acele et diyordu o sahne neden gösterilmedi (b)(b)(b)

Hicbir ayrılık güzel degildir, ki zaten güzel olsaydı adı ayrılık olmazdı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,343
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06