feride melihin mektubunu bulunca dizi bitmez umarım 1 hafta daha mı bekleyecez offf 🙁🙁
Of ya iki haftadır içimiz dışımıza çıktı bu veda bitmez.
Denizin öbür tarafında da olsam seni hep seveceğim...Feridem dediği sahne kavuşma anı ve müzik beni benden aldı.sonunda kaçmayada kaçmayacaklar onu bilmek dahada fena![]()
Denizin öbür tarafında da olsam seni hep seveceğim...Feridem dediği sahne kavuşma anı ve müzik beni benden aldı.
Diziyi izlerken bu söylediklerini gözümde canlandırdım.bu dizideki imkanlar bir yabancı dizilerdeki imkanlarla aynı olacakki biz bu kaçışıda seyretmeliyiz başka ülkelerdeki maceralarınıda seyretmeliydik ama imkanlar kısıtlı olmayacak bu iş ..
Aslında başlarda ufaktan andırdı ama sonra yine klasik Türk dizilerine döndüDiziyi izlerken bu söylediklerini gözümde canlandırdım.![]()
ayy hiç sorma dizinin kalan dakikasını mahir feride ayrılması bitirdi yetmiyoırmuş gibi feridenin mektup yazm sahneside var ayrıca melihin mektubunu bulmazsa eğer büyük mantık hatası olur melih herşeyi itiraf etmişti 😵😵😵son 20 dakikayı bekliyorum tempo son 20 dakikada artacaktır ortalık gözyaşı seli oldu ..
Orhan'ı dayaktan bayılttılar ayıp günahtır ya yüreğim sızladı.
Vural,Bahar ve son olarak Melih iyilere bişey olmasın artık.(benim devrimci kardeşim Vural'ı ne çabuk unuttunuz)orhan talimli ona bişey olmaz dayak yedikçe güçleniyor![]()

Vural'mıydı adı? Mahir ve Feride çocuklarinin isimlerini koyacam dediklerinde geçen hafta Deniz ve Bahar dediler (sanki)Vural,Bahar ve son olarak Melih iyilere bişey olmasın artık.(benim devrimci kardeşim Vural'ı ne çabuk unuttunuz)![]()
orhan fragmanda serdala demiyormuydu turgutu öldirim diye serdalda acele et diyordu o sahne neden gösterilmedi![]()
hahahah ayy bu bölümde çiş konusu nekadarda çok ön pilana çıktı böyledaha zaman var dizinin btmesine onuda diyecektir
orhanın üstüne işiyorlar![]()
İdam edilen yoldaş Vural'dı.#Karadayi #vedabusesi ile bu hafta da TT'de kendine yer edindi.
Ekli dosyayı görüntüle 35264
Vural'mıydı adı? Mahir ve Feride çocuklarinin isimlerini koyacam dediklerinde geçen hafta Deniz ve Bahar dediler (sanki)![]()
Orhan kükredi![]()