Karadayı 61.Bölüm Yorumları

hahaha dizi bittikten sonramı ayol dii bitince devammı ediyor bunlar aynı şekilde :F

tabiki sen diyorsun bir hafta bizimi bekliyorlar :)) sınır kapısında bir hafta bu soğukta bizi bekleseler donarlar:)

dediğin öyle bir sahne eski bir bölümdede yayınlanmamıştı bir sonraki bölümde yayınlanmıştı fragman hazırlanırken bazen heyecanlı olsun diye bir sonraki bölümden kareler gösterebiliyorlar:))

tabiki sen diyorsun bir hafta bizimi bekliyorlar :)) sınır kapısında bir hafta bu soğukta bizi bekleseler donarlar:)

dediğin öyle bir sahne eski bir bölümdede yayınlanmamıştı bir sonraki bölümde yayınlanmıştı fragman hazırlanırken bazen heyecanlı olsun diye bir sonraki bölümden kareler gösterebiliyorlar:))
Aynen öyle Supernatural'de de ara vermeden önce bi kız gelecekti geçen hafta o kız yoktu @Çiğdem- :F

Aynen öyle Supernatural'de de ara vermeden önce bi kız gelecekti geçen hafta o kız yoktu @Çiğdem- :F
evet o kız ve crowleyde hatta gösterilmişti galiba onlarıda bu çarşamba görücez sanırım karadayıda olduğu gibi :kiki::kiki: ama böyle olunca çatlıyorum meraktan o sahne için bekliyorsun ve 1 hafta daha beklemek zorunda kalıyorsun 😛😛

hadi yatıyorum ben herkese iyi geceler kafanı ağrıtmamışımdır umarım @sürgünüm
:F:F

evet o kız ve crowleyde hatta gösterilmişti galiba onlarıda bu çarşamba görücez sanırım karadayıda olduğu gibi :kiki::kiki: ama böyle olunca çatlıyorum meraktan o sahne için bekliyorsun ve 1 hafta daha beklemek zorunda kalıyorsun 😛😛

hadi yatıyorum ben herkese iyi geceler kafanı ağrıtmamışımdır umarım @sürgünüm
:F:F
Takılıyordum hemşerim umarım ciddiye almamıştır.:)

nazif yapması gerekeni yaptı ama geç kaldı biraz ..

Yorum yapamadim pek, zaten dizinin yarisini izleyemedim. Aksama izlerim insallah.

Ama Bergüzar Korel resmen oyunculuk dersi verdi. Makyajsiz haliyle yine cok güzeldi, süper oyunculuk sergiledi. Diziyi izlerken benim bile icim parcalandi, agladim. Insan dizi izlerken aciyi hisseder mi? Valla kusura bakmayin ama Karadayi izlerken hissedebiliyorsun. Kaliteli dizi budur iste. Feride'nin Melih'i gördügü andaki müzik enfes ya bulursan indirip sabahtan aksama kadar dinlerim.

En son izledigim sahne Mahir-Feride ayrilma sahnesiydi, sonrasini izleyemedim. Aci'yi hissettik ama bölüm durgun ilerledi o dakikaya kadar. Orhan sahneleri icimdeki öfkeyi bin kat daha da artirdi. Hele o pislik Turgut'un yemek yerken "Mhmmmm" demesi yok mu, yani orada parcalamak istedim, dilim dilim parcalarini dagitmak istiyor insan, o kadar öfkeliyim bu herife. Idam edilirken kahkahayla gülecegim valla, kimse kusura bakmasin. Acimak yok bu katile.

Feride ağla ağla bihal oldu ama ben duygusuz muyum neyim hiç etkilemedi beni :D

Melih'in ölmesine üzüldüm ama yaşasaydı daha çok acı çekerdi.

Orhan'ım evlatlık dersi verdi bu bölüm, keşke öldürseydi o adamı 😡

Beklenen oldu Kara'lar geçemedi sınırı, küçük Nazif'i dövesim geldi o ka işin arasında babam diye tutturdu keza Songül de bu durumda trip atıyor kız.ss