hahaha dizi bittikten sonramı ayol dizi bitince devammı ediyor bunlar aynı şekildedizi bitikten sonra onu söylemiş diziye sığmadı o kısım)
hahaha dizi bittikten sonramı ayol dizi bitince devammı ediyor bunlar aynı şekildedizi bitikten sonra onu söylemiş diziye sığmadı o kısım)
hahaha dizi bittikten sonramı ayol dii bitince devammı ediyor bunlar aynı şekilde![]()
Aynen öyle Supernatural'de de ara vermeden önce bi kız gelecekti geçen hafta o kız yoktu @Çiğdem-tabiki sen diyorsun bir hafta bizimi bekliyorlar) sınır kapısında bir hafta bu soğukta bizi bekleseler donarlar
dediğin öyle bir sahne eski bir bölümdede yayınlanmamıştı bir sonraki bölümde yayınlanmıştı fragman hazırlanırken bazen heyecanlı olsun diye bir sonraki bölümden kareler gösterebiliyorlar)
evet o kız ve crowleyde hatta gösterilmişti galiba onlarıda bu çarşamba görücez sanırım karadayıda olduğu gibiAynen öyle Supernatural'de de ara vermeden önce bi kız gelecekti geçen hafta o kız yoktu @Çiğdem-![]()
Takılıyordum hemşerim umarım ciddiye almamıştır.evet o kız ve crowleyde hatta gösterilmişti galiba onlarıda bu çarşamba görücez sanırım karadayıda olduğu gibiama böyle olunca çatlıyorum meraktan o sahne için bekliyorsun ve 1 hafta daha beklemek zorunda kalıyorsun 😛😛
hadi yatıyorum ben herkese iyi geceler kafanı ağrıtmamışımdır umarım @sürgünüm
![]()
yok cnm ciddiye almadım tabikide 😉😉Takılıyordum hemşerim umarım ciddiye almamıştır.![]()
@destere nası buldun bu bölümü
Sevmedin mi bölümü,Feride'nin ağlamaları senin içini bayıltmıştır.yok cnm ciddiye almadım tabikide 😉😉
mahodevoş kadar olamazşimdi @xemrexxx cevap olarak- mahidevran bundan 500 yıl önce ağlamış, zamanla ağlama taktikleri değişti diye bir cevap verirse şaşırmam
güçlü bir rakipmi var karşıda sebep ney acaba![]()
Feride ağla ağla bihal oldu ama ben duygusuz muyum neyim hiç etkilemedi beni![]()
Berguxar oynayamamis demek kiNasil etkilenmedin arkadas ya![]()
duygusuzsun sen![]()
Sanmamduygusuzsun sen![]()