Karadayı 58.Bölüm Fragmanı

Güzel bir fragman olmuş. Güzel bir bölüm bekliyor.

Mahir ve Feride yargıtay başkanıyla karşılaşıyorlar galiba..

çok heyecanlı :Z:Z:Z
ama ben mahir feride konuşmalarından çok sıkılıyorum 🙁🙁🙁 çok aşırı şekilde canımı sıkıyor mahir ve feride sahnelerindeki konuşmalar lütfen azaltılsın braz aksion artsın artık 2 saat dizi
1 bucuk saati boş geçiyor :T

çok heyecanlı :Z:Z:Z
ama ben mahir feride konuşmalarından çok sıkılıyorum 🙁🙁🙁 çok aşırı şekilde canımı sıkıyor mahir ve feride sahnelerindeki konuşmalar lütfen azaltılsın braz aksion artsın artık 2 saat dizi
Aksiyon var işte fragmanda Orhan şişleniyor.

@Forumdash @destere yorumlarınız bekleniyor..

Off fragman ilk defa bu kadar farklı olmuş:X Çok güzel olmuş:X Feride Mahir resimleri bile yakar ortaliği :oley:

Mahir&Feride FanClub var twitter'da 2500 kişiden oluşuyor(hepside bayan galiba)

Mahir&Feride aşk sahneleri yatmezmiş gibi yeni yine yeniden senaristleri baskı altına alıyorlar daha fazla aşk sahneleri yazmaları için.

İyi azacık aksiyon geliyor :D İnşallah artık aşk sahneleri biter :pala:

+1

Kalsin kalsin, gerek yok :D Bir ask fazla bu diziye :D pardon daha Yasin-Songül var dimi :D
Benim düşüncem şu dizinin sonunda Yasin ölecek hani şu Mahir'in dükkanında çalışan oğlan var ya onla evlenecek gibi geliyor bana Songül :)

Mahir&Feride aşk sahneleri yatmezmiş gibi yeni yine yeniden senaristleri baskı altına alıyorlar daha fazla aşk sahneleri yazmaları için.
Hepsi onların başlarının altından çıkıyor zaten :bağır:

Bu arada benden size bir tüyo şu Feride ile Mahir'in donuk kaldığı resimler gazete de yayınlanacak bence :A Turgut çıkmış :T: İnşallah Mahir'in babası asılmaz
@Maskeli Fedai aga izle işte güzel bir bölüm geliyor bırakma zaten şurada 5 ay falan kalmış :)

Ben hala bu söze bagliyim;

Geciken Adalet, Adalet Degildir.

:)

O şebekeyi çökertmek gerek.. :D

İyi azacık aksiyon geliyor :D İnşallah artık aşk sahneleri biter :pala:

+1

Benim düşüncem şu dizinin sonunda Yasin ölecek hani şu Mahir'in dükkanında çalışan oğlan var ya onla evlenecek gibi geliyor bana Songül :)

Hepsi onların başlarının altından çıkıyor zaten :bağır:

Bu arada benden size bir tüyo şu Feride ile Mahir'in donuk kaldığı resimler gazete de yayınlanacak bence :A Turgut çıkmış :T: İnşallah Mahir'in babası asılmaz
@Maskeli Fedai aga izle işte güzel bir bölüm geliyor bırakma zaten şurada 5 ay falan kalmış :)

Bana da öyle olacak gibi geliyor aga. Yasin ölür :T:

Forum İstatistikleri

Konular
176,342
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06