Maskeli Fedai
Favori Üye
Twitterın var işte söyle senaristlere Yasin ölmemeliBana ne bagiriyorsun ben mi yaziyorum senaryoyu![]()
![]()
Twitterın var işte söyle senaristlere Yasin ölmemeliBana ne bagiriyorsun ben mi yaziyorum senaryoyu![]()
![]()
Twitterın var işte söyle senaristlere Yasin ölmemeli![]()
Hem daha feridenin babasının suçları ortaya çıkacak .O konularda Mahir tek başına birşey yapamaz.Yasin ona yardım eder felanSanmiyorum aga![]()
Hem daha feridenin babasının suçları ortaya çıkacak .O konularda Mahir tek başına birşey yapamaz.Yasin ona yardım eder felan![]()
Mahir&Feride FanClub var twitter'da 2500 kişiden oluşuyor(hepside bayan galiba)
Mahir&Feride aşk sahneleri yatmezmiş gibi yeni yine yeniden senaristleri baskı altına alıyorlar daha fazla aşk sahneleri yazmaları için.
ÖlmeyecekBen bu bölüm ölecek demiyorum kiama bir gün ölecek
![]()
Bölüm fotoraflarına bayıldım.gördünmü?ilginçtir aksiyonun tavan yaptığı bölümlerden daha çok izleniyor o bakışmalı mal gibi sahneler)
Bölüm fotoraflarına bayıldım.gördünmü?
Nazif Kara asılırsa buna ters düşülür..Ben hala bu söze bagliyim;
Geciken Adalet, Adalet Degildir.
O şebekeyi çökertmek gerek..
Bana da öyle olacak gibi geliyor aga. Yasin ölür![]()
Nazif Kara asılırsa buna ters düşülür..
Nazif Kara asılacakmış gibi bir his var içimde..sen ne düşünüyorsun?Bence Nazif Kara asilirsa o söz cuk oturur. Geciken Adalet, yani asildiktan sonra gelen adalet. O zaman adalet gelse ne olur, gelmese ne olur. Adalet degil yani![]()
Yasin ölmez İnşallah Songül'ü en çok o hakediyor çünküBen hala bu söze bagliyim;
Geciken Adalet, Adalet Degildir.
O şebekeyi çökertmek gerek..
Bana da öyle olacak gibi geliyor aga. Yasin ölür![]()
Asılırsa Mahir'i kimse tutamazNazif Kara asılacakmış gibi bir his var içimde..sen ne düşünüyorsun?
Nazif Kara asılacakmış gibi bir his var içimde..sen ne düşünüyorsun?
Yasin ölmez İnşallah Songül'ü en çok o hakediyor çünkü
Asılırsa Mahir'i kimse tutamaz![]()
Mehmet Saim Bey'de Mahir&Feride aşkını ifşa edeceğim diyor bir baba bunu kızına nasıl reva görür..Bence de asilacak. Ve bunun sebebi Mahir-Feride aski olacak. Yargitay baskani görüyor fragmanda demedi demeyin.
Bence de hak ediyor ama elbet birileri ölecek. Bosuna hala dizide degil Osman![]()
Mehmet Saim Bey'de Mahir&Feride aşkını ifşa edeceğim diyor bir baba bunu kızına nasıl reva görür..
Belkide Feride mesleğinden olacak.