Kaçak'tada bol aksiyon var ama 7 civarları alıyo Ab'si çok düşükevet aga bu hali bile güzel eğer aksiyon olsaydı vadiyle kapışırdı 14-15-16 reytinglerde kenan gibi bi güç var çünkü![]()
Kaçak'tada bol aksiyon var ama 7 civarları alıyo Ab'si çok düşükevet aga bu hali bile güzel eğer aksiyon olsaydı vadiyle kapışırdı 14-15-16 reytinglerde kenan gibi bi güç var çünkü![]()
aga karadayı tutmuş bi dizi ve kenan imirzalıoğlu var kenanın dizisi zaten tutar her türlü her bölüm heycanlı aksiyon sahneleri koy araya aşk sahneleri ama fazla olmasın arada nazif reisden sözler turgutun haince planları derken al sana 14+ reytingKaçak'tada bol aksiyon var ama 7 civarları alıyo Ab'si çok düşükVadi'ye Totalde yaklaşırmı zor gibi aga maxsimum 13 gibi duruyo finalde alırmı bilemem o oranları
![]()
aga sana şunu söylim bence turgut öyle hemen kolay yem olmaz çıkacak gibi bi his var içimdeBilmiyorum ki birde Savcı Turgut Başsavcı cinayeti ile niye suçlanmadı onuda anlayamadım.
kenan süper çıkmış valla adamım benim
Gürkan Uygun iyidir alsın dahada yüksek almasını isterim ama 10 alcağını görcezmi bakalım inş alıraga karadayı tutmuş bi dizi ve kenan imirzalıoğlu var kenanın dizisi zaten tutar her türlü her bölüm heycanlı aksiyon sahneleri koy araya aşk sahneleri ama fazla olmasın arada nazif reisden sözler turgutun haince planları derken al sana 14+ reyting
kaçakın ab si o kadar da düşük değil be aga 6 alıyo ama erkek dizilerinin totali her zaman yüksek çıkar kaçak yeni sayılır 8 e dayandı yükselir daha bence
aga sana şunu söylim bence turgut öyle hemen kolay yem olmaz çıkacak gibi bi his var içimde
kenan süper çıkmış valla adamım benim![]()
Tüyoyu verdi Senaristler Savcı'ya kolay ölüm yok cezaevinde sürünüp daha sonra kalemi kırılacak.Adalet yerini bulmuş olacak.aga karadayı tutmuş bi dizi ve kenan imirzalıoğlu var kenanın dizisi zaten tutar her türlü her bölüm heycanlı aksiyon sahneleri koy araya aşk sahneleri ama fazla olmasın arada nazif reisden sözler turgutun haince planları derken al sana 14+ reyting
kaçakın ab si o kadar da düşük değil be aga 6 alıyo ama erkek dizilerinin totali her zaman yüksek çıkar kaçak yeni sayılır 8 e dayandı yükselir daha bence
aga sana şunu söylim bence turgut öyle hemen kolay yem olmaz çıkacak gibi bi his var içimde
kenan süper çıkmış valla adamım benim![]()
Aga yazıyomusun senaristlere twitter'daTüyoyu verdi Senaristler Savcı'ya kolay ölüm yok cezaevinde sürünüp daha sonra kalemi kırılacak.Adalet yerini bulmuş olacak.
Evet.Aksiyon yazın biraz diyorum da benim yazdıklarım ergen kızların yazdıklarının arasında kayboluyor..Aga yazıyomusun senaristlere twitter'da
Ergenler her yerdeEvet.Aksiyon yazın biraz diyorum da benim yazdıklarım ergen kızların yazdıklarının arasında kayboluyor..
Hep bayanlar izliyor diziyi yaşayamadıkları aşkı Mahir&Feride'yemi bakarak telafi etmeye çalışıyorlar neyapıyorlar bilmiyorum ama sürekli senaristlere baskı yapıyorlar erkeklerinde sesi çıkmıyor.Ergenler her yerdeonlarda bol bol aşk yazın diyolardır
![]()
Çok erkek izliyiciside var aga tabi bayanlar 1 tık öndedirler haklısın aşk konusunda yaşamak istedikleri Aşk'ı ekranda görünce bakmak istiyolar devamlıHep bayanlar izliyor diziyi yaşayamadıkları aşkı Mahir&Feride'yemi bakarak telafi etmeye çalışıyorlar neyapıyorlar bilmiyorum ama sürekli senaristlere baskı yapıyorlar erkeklerinde sesi çıkmıyor.
hahahaEvet.Aksiyon yazın biraz diyorum da benim yazdıklarım ergen kızların yazdıklarının arasında kayboluyor..
Sonlara doğru saçmalamaya başlamışlardı ama Karadayı'ya 10 basar Bİrde Mehmet Kosovalı ve NerminAcı Hayat bir başkaydı ya Aksiyon'da Aşk'da kıvamındaydı @sürgünüm![]()
Valla sonlara doğruda okadar saçmalamadı bence iyiydi tadında bıraktılar yoksa isteselerdi devam ettirirlerdiSonlara doğru saçmalamaya başlamışlardı ama Karadayı'ya 10 basar Bİrde Mehmet Kosovalı ve Nermin
Mahir&Feride çifti kadar uyumlu değildi ama Osman Sınav'ın aksiyon sahneleri manyaktı Terzi ve Kelaynak karekterleri efsaneydi.
@Forumdash'a soralım o da izlemiştir muhakkak.Valla sonlara doğruda okadar saçmalamadı bence iyiydi tadında bıraktılar yoksa isteselerdi devam ettirirlerdi![]()
Yok Kenan'ın bir o dizisi izlememiştirim ama o zaman bu zamanım ki kadar rahat değildim@Forumdash'a soralım o da izlemiştir muhakkak.
aga ben seni gittin sandım mesaj yazmayı bıraktın da.bana niye sormuyonuz aga ya acı hayat benden sorulur
dehşet bi diziydi ya kosovalı unutulur mu ordaki aşk belki çoğu dizide yoktur düşün aga ama aşkın yanında manyak aksiyon vardı osman sınav farkıyla
nermine annem gıcık oluyodu mıymıntı bi konuşma tarzı vardı kimse sevmezdi ama kosovalı çok aşk acısı çekmiştihey gidi hey
![]()