Karadayı 56.Bölüm Yorumları

evet aga bu hali bile güzel eğer aksiyon olsaydı vadiyle kapışırdı 14-15-16 reytinglerde kenan gibi bi güç var çünkü :D
Kaçak'tada bol aksiyon var ama 7 civarları alıyo Ab'si çok düşük (b) Vadi'ye Totalde yaklaşırmı zor gibi aga maxsimum 13 gibi duruyo finalde alırmı bilemem o oranları :)

Kaçak'tada bol aksiyon var ama 7 civarları alıyo Ab'si çok düşük (b) Vadi'ye Totalde yaklaşırmı zor gibi aga maxsimum 13 gibi duruyo finalde alırmı bilemem o oranları :)
aga karadayı tutmuş bi dizi ve kenan imirzalıoğlu var kenanın dizisi zaten tutar her türlü her bölüm heycanlı aksiyon sahneleri koy araya aşk sahneleri ama fazla olmasın arada nazif reisden sözler turgutun haince planları derken al sana 14+ reyting :D
kaçakın ab si o kadar da düşük değil be aga 6 alıyo ama erkek dizilerinin totali her zaman yüksek çıkar kaçak yeni sayılır 8 e dayandı yükselir daha bence

Bilmiyorum ki birde Savcı Turgut Başsavcı cinayeti ile niye suçlanmadı onuda anlayamadım.
aga sana şunu söylim bence turgut öyle hemen kolay yem olmaz çıkacak gibi bi his var içimde :D

kenan süper çıkmış valla adamım benim :D

aga karadayı tutmuş bi dizi ve kenan imirzalıoğlu var kenanın dizisi zaten tutar her türlü her bölüm heycanlı aksiyon sahneleri koy araya aşk sahneleri ama fazla olmasın arada nazif reisden sözler turgutun haince planları derken al sana 14+ reyting :D
kaçakın ab si o kadar da düşük değil be aga 6 alıyo ama erkek dizilerinin totali her zaman yüksek çıkar kaçak yeni sayılır 8 e dayandı yükselir daha bence

aga sana şunu söylim bence turgut öyle hemen kolay yem olmaz çıkacak gibi bi his var içimde :D

Gürkan Uygun iyidir alsın dahada yüksek almasını isterim ama 10 alcağını görcezmi bakalım inş alır:)

Tüyoyu verdi Senaristler Savcı'ya kolay ölüm yok cezaevinde sürünüp daha sonra kalemi kırılacak.Adalet yerini bulmuş olacak.

Ergenler her yerde :( onlarda bol bol aşk yazın diyolardır :)
Hep bayanlar izliyor diziyi yaşayamadıkları aşkı Mahir&Feride'yemi bakarak telafi etmeye çalışıyorlar neyapıyorlar bilmiyorum ama sürekli senaristlere baskı yapıyorlar erkeklerinde sesi çıkmıyor.:)

Hep bayanlar izliyor diziyi yaşayamadıkları aşkı Mahir&Feride'yemi bakarak telafi etmeye çalışıyorlar neyapıyorlar bilmiyorum ama sürekli senaristlere baskı yapıyorlar erkeklerinde sesi çıkmıyor.
Çok erkek izliyiciside var aga tabi bayanlar 1 tık öndedirler haklısın aşk konusunda yaşamak istedikleri Aşk'ı ekranda görünce bakmak istiyolar devamlı :)

Son düzenleme:
Acı Hayat bir başkaydı ya Aksiyon'da Aşk'da kıvamındaydı @sürgünüm :)
Sonlara doğru saçmalamaya başlamışlardı ama Karadayı'ya 10 basar Bİrde Mehmet Kosovalı ve Nermin
Mahir&Feride çifti kadar uyumlu değildi ama Osman Sınav'ın aksiyon sahneleri manyaktı Terzi ve Kelaynak karekterleri efsaneydi.

Sonlara doğru saçmalamaya başlamışlardı ama Karadayı'ya 10 basar Bİrde Mehmet Kosovalı ve Nermin
Mahir&Feride çifti kadar uyumlu değildi ama Osman Sınav'ın aksiyon sahneleri manyaktı Terzi ve Kelaynak karekterleri efsaneydi.
Valla sonlara doğruda okadar saçmalamadı bence iyiydi tadında bıraktılar yoksa isteselerdi devam ettirirlerdi :)

bana niye sormuyonuz aga ya acı hayat benden sorulur :D
dehşet bi diziydi ya kosovalı unutulur mu ordaki aşk belki çoğu dizide yoktur düşün aga ama aşkın yanında manyak aksiyon vardı osman sınav farkıyla
nermine annem gıcık oluyodu mıymıntı bi konuşma tarzı vardı kimse sevmezdi ama kosovalı çok aşk acısı çekmişti :D hey gidi hey :D

bana niye sormuyonuz aga ya acı hayat benden sorulur :D
dehşet bi diziydi ya kosovalı unutulur mu ordaki aşk belki çoğu dizide yoktur düşün aga ama aşkın yanında manyak aksiyon vardı osman sınav farkıyla
nermine annem gıcık oluyodu mıymıntı bi konuşma tarzı vardı kimse sevmezdi ama kosovalı çok aşk acısı çekmişti :D hey gidi hey :D
aga ben seni gittin sandım mesaj yazmayı bıraktın da.

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06