Karadayı 56.Bölüm Yorumları

turgut yakalanmış sonunda 22.30 daki reklamdan sonra izlemedim

Doğru diyosun düşük çıkartır bu tns Karadayımı
aga tns niye karadayıyı düşük çıkarsın yav :D açık konuşayım dizinin %70 inde sıkılıyorum kaç haftadır son reklamdan sonrasını izlemiyorum bile bana o merak duygusunu veremiyolar aşk dizisine döndü resmen bence 11-12 reytinge şükretsinler kenan olmasa bu reytingler hayaldir

aga tns niye karadayıyı düşük çıkarsın yav :D açık konuşayım dizinin %70 inde sıkılıyorum kaç haftadır son reklamdan sonrasını izlemiyorum bile bana o merak duygusunu veremiyolar aşk dizisine döndü resmen bence 11-12 reytinge şükretsinler kenan olmasa bu reytingler hayaldir
12-13 alsa iyidir :)

eylemmmc ‏@canpolatozkok · 4 dk.
@semaergenekonn benden küçük bir tüyo. #benimiçinadalet Turgut Akın hapishaneye gittiğinde başlar..

Bunun açıklaması şu Turgut Savcı yaptıklarının cezasını çekecek zamanı gelincede kalemi kırılıp idam edilecek.

Sende durgun yerleri izliyormuşsun :X Senin istediğin sahneler 22:30'dan sonraki reklam dönüşünde oluyor:X Yine öyle yaptılar bu gece. Mahkeme sahnesi. Haftaya ters izle:A

eylemmmc ‏@canpolatozkok · 4 dk.
@semaergenekonn benden küçük bir tüyo. #benimiçinadalet Turgut Akın hapishaneye gittiğinde başlar..

Bunun açıklaması şu Turgut Savcı yaptıklarının cezasını çekecek zamanı gelincede kalemi kırılıp idam edilecek.
Güzel tweetmiş:oley:

la diziyi fazla eleştirmeyelim cılkını çıkarmayayım karadayıyı sevdiğim için eleştiriyorum yoksa ekranda izlenebilecek adam akıllı 3-4 diziden biri
benim anlatmak istediğim sadece şu aksiyon fazla olsa reytingi vadiyle kapışabilir

12-13 alsa iyidir :)
bu şekilde 13 imkansız 12 gelse iyidir aga totalde 12 üstü bekliyorum ben

la diziyi fazla eleştirmeyelim cılkını çıkarmayayım karadayıyı sevdiğim için eleştiriyorum yoksa ekranda izlenebilecek adam akıllı 3-4 diziden biri
benim anlatmak istediğim sadece şu aksiyon fazla olsa reytingi vadiyle kapışabilir

bu şekilde 13 imkansız 12 gelse iyidir aga totalde 12 üstü bekliyorum ben
Valla kestiremiyorum aga 11-12 banında alıcak gibi duruyor

Yalnız "besle kargayı oysun gözünü" sözü Turgut'un ve senin beslediğin duyguya tam karşilik bi söz :F:F
hahaha öyle ama benim favori karakterim turgut yinede her bölüm ölsün demek yerine nekadar başarılı oynuyor bunu görmek lazım brazda finale kadar gitmeli bence :Z:Z

karadayıyı fazla eleştiriyorum ben kusura bakmayın agalar gaza geliyorum nedense kenanın aşk sahnelerini görünce :kiki:
karadayı ilk 3 dizimden biri sonuçta vadi-karadayı-kaçak :D

hahaha öyle ama benim favori karakterim turgut yinede her bölüm ölsün demek yerine nekadar başarılı oynuyor bunu görmek lazım brazda finale kadar gitmeli bence :Z:Z
turgut gerçekten müthiş bi oyuncu adam bu karakterin hakkını sonuna kadar veriyor

karadayıyı fazla eleştiriyorum ben kusura bakmayın agalar gaza geliyorum nedense kenanın aşk sahnelerini görünce :kiki:
karadayı ilk 3 dizimden biri sonuçta vadi-karadayı-kaçak :D
Haklısın eleştirilecek yerler var bende diyorum aksiyon bol olsun ama senaristler az yazıyo :(

Ona bişey demiyorum zaten adamın oyunculuguna hayranım:X Sonraki projelerini de kesin izlerim:X

O tweet bence baska seyleri de ima edebilir :D Turgut'a odaklanmamak gerek :A