bölüm harikaydı aksiyon bitmedi hiçKemal'den nefret ediyorum.😡
bölüm harikaydı aksiyon bitmedi hiç
birkaç yeri kaçırdım ama dizinin bölümü oldukça hareketliydi Emir Kemal sahnesinde biraz aksiyon azalır diyordum ama tam tersi dahada aksiyonu arttıİlk 1 saat çılgınsın zaten. Sonra ki kısımlara da baktım. Tempo hiç düşmemiş.
birkaç yeri kaçırdım ama dizinin bölümü oldukça hareketliydi Emir Kemal sahnesinde biraz aksiyon azalır diyordum ama tam tersi dahada aksiyonu arttı
haklısın fragman orada bitiyordu dizinin sonlarında o fragmandaki sahnenin olacağını tahmin ediyordu aslında izleyicilerin çoğuda bu açıdan da ters köşe bir durum oldu sanırımBende azalır diyordum çünkü fragman o sahneye kadardı. Sonra başka kulvarda savaş başladı ve Nihan ölene kadar bitmeyecek bu savaş
Oylama basladi baslayali tek oy vermedim Emire, özellikle Merte karsi hic sansi yok oyum Mertehttps://fav10.net/forum/threads/en-...fİnal-emir-vs-mert.267459/page-2#post-3050952
@12.Adam @38AhmetKK Oylar Emir'e reisler
@DiziTutkunu dizimizi büyük tutku ile izleyen senden de oy bekliyorum. Final için.Yalnız bırakma beni.
@Yiğitt sen işini bilirsin kanka.@turkuazz sana güvenim tam zaten. @Dosi sende bizdensin biliyorum.
Oylama basladi baslayali tek oy vermedim Emire, özellikle Merte karsi hic sansi yok oyum Merte
Oyları sona saklayanlar olacaktır o açıdan oldukça oy bulmalısınKendi ayağıma sıktım yine.
Oyları sona saklayanlar olacaktır o açıdan oldukça oy bulmalısın
Strateji açısından sonlara birkaç oy saklayacaklardır bunu unutma o yüzden önceki turlarda olduğu şekilde oldukça oy bulmak iyi olurFark atacağız sen rahat ol.
harika olmuş ya
Asu Başkan ortalığı bir kez daha karıştırdı ya 😱O son sahne neydi öyle yine😱 Asu vuruldu. Leyla hapse girer kesin.
Nefsi müdafaa sayılmaz mı?O son sahne neydi öyle yine😱 Asu vuruldu. Leyla hapse girer kesin.
Asu Başkan ortalığı bir kez daha karıştırdı ya 😱
Nefsi müdafaa sayılmaz mı?
Bence Nihan suçu üstüne alır.Yapamayacağı şey yok bunların. Son kısım efsaneydi. Vıcık vıcık Kemal Nihan sahnelerinden bıkmıştım sona doğru toplardı.
Leyla'yı öldürmeye çalışmıyor ki? Nihan suçu üstüne alırsa belki.
Bence Nihan suçu üstüne alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?