Destek olunmuştur 😉@12.Adam Dizimizin Sevilen 2 önemli ismi Zeynep ve Emir 3. Turda. Destek olursun diye umuyorum. https://fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-3-tur-c-grubu.267031/
@38AhmetKK diziyi izliyor musun.
Destek olunmuştur 😉@12.Adam Dizimizin Sevilen 2 önemli ismi Zeynep ve Emir 3. Turda. Destek olursun diye umuyorum. https://fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-3-tur-c-grubu.267031/
@38AhmetKK diziyi izliyor musun.
ayol bir anda tavır yapmaya başladı ben ferhat göçeri sevmek zorundamıyım sesi kötü bence ama marul kafa @denizz19 işte.ss mesela sen teyzeciğim çiğdemi 3 yıldır sevemedin gitti ama hiç tavır yapıyomusundenizimle uğraşma bakk totoş döverim seni haa
ayol bir anda tavır yapmaya başladı ben ferhat göçeri sevmek zorundamıyım sesi kötü bence ama marul kafa @denizz19 işte.ss mesela sen teyzeciğim çiğdemi 3 yıldır sevemedin gitti ama hiç tavır yapıyomusun
teyzeciğim neticede o cadoloz sana saygısızlık yapmıştır illa ki sen de sevmiyorsundur o yüzdenbenmi çiğdemi sevmiyorum nerden çıkardın yaw
teyzeciğim neticede o cadoloz sana saygısızlık yapmıştır illa ki sen de sevmiyorsundur o yüzden
kız çok politik davrandın sen de az değilsinBen çiğdemi seviyorum yapsada önemli değil takmıyorum forumda yok arkasından konuşmak istemiyorum
kız çok politik davrandın sen de az değilsin
kız bence zorla evlendirdiler onu artık yetti bu kız kurluğun diyip yaşlı başlı bir adama kakaladılar çiğdemiAllah canını almasın senin ne politiği be duygumu söyledim ben şuan forumda yok ne olduğunu bilmiyoruz iyimi kötümü
kız bence zorla evlendirdiler onu artık yetti bu kız kurluğun diyip yaşlı başlı bir adama kakaladılar çiğdemi
Elindeki tek koz kalmıştı ve kullandı gıcıklıkla ne ilgisi var.Kemal daha yeni başlıyor.Show must go onVay arkadaş Emir bile çöktü.s.s @12.Adam Senin Kemal'in zafer naraları arıyor çok sinir bozucu.
Nihan ne gıcık karakter. Ölmüş kardeşini kullandı Asu'ya ulaşmak için.s.z
Elindeki tek koz kalmıştı ve kullandı gıcıklıkla ne ilgisi var.Kemal daha yeni başlıyor.Show must go on