bölüm harikaydı aksiyon bitmedi hiçKemal'den nefret ediyorum.😡
bölüm harikaydı aksiyon bitmedi hiç![]()
birkaç yeri kaçırdım ama dizinin bölümü oldukça hareketliydi Emir Kemal sahnesinde biraz aksiyon azalır diyordum ama tam tersi dahada aksiyonu arttıİlk 1 saat çılgınsın zaten. Sonra ki kısımlara da baktım. Tempo hiç düşmemiş.![]()
birkaç yeri kaçırdım ama dizinin bölümü oldukça hareketliydi Emir Kemal sahnesinde biraz aksiyon azalır diyordum ama tam tersi dahada aksiyonu arttı![]()
haklısın fragman orada bitiyordu dizinin sonlarında o fragmandaki sahnenin olacağını tahmin ediyordu aslında izleyicilerin çoğuda bu açıdan da ters köşe bir durum oldu sanırımBende azalır diyordum çünkü fragman o sahneye kadardı. Sonra başka kulvarda savaş başladı ve Nihan ölene kadar bitmeyecek bu savaş![]()
Oylama basladi baslayali tek oy vermedim Emire, özellikle Merte karsi hic sansi yok oyum Mertehttps://fav10.net/forum/threads/en-...fİnal-emir-vs-mert.267459/page-2#post-3050952
@12.Adam @38AhmetKK Oylar Emir'e reisler
@DiziTutkunu dizimizi büyük tutku ile izleyen senden de oy bekliyorum. Final için.Yalnız bırakma beni.
@Yiğitt sen işini bilirsin kanka.@turkuazz sana güvenim tam zaten. @Dosi sende bizdensin biliyorum.
![]()
Oylama basladi baslayali tek oy vermedim Emire, özellikle Merte karsi hic sansi yok oyum Merte![]()
Oyları sona saklayanlar olacaktır o açıdan oldukça oy bulmalısınKendi ayağıma sıktım yine.![]()
Oyları sona saklayanlar olacaktır o açıdan oldukça oy bulmalısın![]()
Strateji açısından sonlara birkaç oy saklayacaklardır bunu unutma o yüzden önceki turlarda olduğu şekilde oldukça oy bulmak iyi olurFark atacağız sen rahat ol.![]()
harika olmuş ya
Asu Başkan ortalığı bir kez daha karıştırdı ya 😱O son sahne neydi öyle yine😱 Asu vuruldu. Leyla hapse girer kesin.![]()
Nefsi müdafaa sayılmaz mı?O son sahne neydi öyle yine😱 Asu vuruldu. Leyla hapse girer kesin.![]()
Asu Başkan ortalığı bir kez daha karıştırdı ya 😱
Nefsi müdafaa sayılmaz mı?![]()
Bence Nihan suçu üstüne alır.Yapamayacağı şey yok bunların. Son kısım efsaneydi. Vıcık vıcık Kemal Nihan sahnelerinden bıkmıştım sona doğru toplardı.
Leyla'yı öldürmeye çalışmıyor ki? Nihan suçu üstüne alırsa belki.![]()
Bence Nihan suçu üstüne alır.