Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Geçtiğimiz yıl yayın hayatına başlayan ve her bölün ilgiyle izlenen Ay Yapım imzalı Kata Sevda dizisinin repliklerini bu bölüm altından paylaşabiliriz.

Emir Kozcuoğlu gibi efsanevi karakterleri bünyesinde barındıran dizinin senaristlerinin emeğine sağlık çünkü replikleri çok orijinal.

Aklıma gelen 3-5 replik ile konuyu başlatalım.

@turkuazz @Sherlock @dosimosi @dreamy (izlemiyordun galiba.s.s)

Nihan: Bu işle ilgin var mı?
Emir: İnan banada sürpriz oldu. Pozitif bilimlere saygım arttı. Ozanla Zeynep gibi 2 eksiği kafa kafaya çarpınca sonuç artı olmuş.
Nihan: Yine yersiz mizah anlayışına sığındığına göre kesin senin bu işte parmağın var.
Emir: Benden şüphe etmek senin yaşam tarzın oldu. Ama şikayetçi değilim. İlginin iyisi kötüsü olmaz.

Nihan: Zeyneple aranda bir şey geçti mi?
Emir: O kızı evime hizmetçi olarak bile almam yeterince netmiyim.
(
)

Nihan: Doğru konuş
Emir: Dost acı söyler. O kızın gözü göz değil. Bu kapıdan içeri girer ve sırrımızı öğrenirse o zaman seyreyle gümbürtüyü. Koşa koşa abisine gider.
Abisi seni benden alabileceğini falan düşünür
Olmaz yaa sende buna çanak tutarsın o zaman Kemal'in canını almak Zorunda kalırım.

(Tehdit gibi tehdit.
)

Son düzenleme:
Emir: İnsanları bana karşı dolduruyorsun iyi olmuyor.
Allah'tan sıklıkla kurşun döktürmem gerekmiyor nazara karşı çünkü içimde taşıyorum.

Kemal: Tehditini yap sonra defol git.
Emir: Şu arazi meselesi. Ortada ki araziyi aldım, yoğun uğraşlarım sonunda. Şık çalımdı kabul et.
Daha iyisi geliyo, Etrafındakileride istiyorum.

Kemal: Hala karşılığında verebileceğin bir şeylerin var yani.
Emir: Olmaz mı. Her şeyin bir karşılığı var bu hayatta her gecenin bir sabahı olduğu gibi.
Kemal: O arazileri sana satmayacağım.
Emir: Kararın bu yönde yani. O zaman sana şaşırtıcı bir haberim var. Vereceksin

Dosyayı önüne atar

Emir: Ben yediğim haltı biliyorum diyorsun yani. Bende de genelde öyle oluyor AMA benden bi yönü ile ayrılıyorsun.
Sosyal protokollere bağlılık. Anne, baba, kardeş, arkadaş, mahalledeki bakkal manifaturacı derken sende ki liste bir Anadolu kasabasını dolduracak kadar kabarıyor.
Mesut'u hapse yollarım, borsada hisselerimize yaptığın manipülasyonu SPK, yargı her yere taşırım.
Özlemişim seni böyle görmeyi
Haa benim nezlimde hiç bir itibarın yok.

İzlemiyordum

Bu repliklerin devamı gelecek mi?

İzlemez olur muyum? Hem de hiç kaçırmadan

Aaa süper.

Yorum konusunda da ara ara videolar paylaşmak istiyordum seni de etiketlerim çünkü bu dizinin kıymeti bilinmiyor o yüzden böyle gündemde tutmaya çalışacağım. Final olmadan yorum konusu şöyle bir 100 sayfa olsun istiyorum.

Aslında videolar içinde ayrı bölüm açacaktım ama onu yorum konusunda yapalım. Zaten az yorum yapılıyor dizinin konusuna biraz artsın mesaj sayısı.

@Yiğitt de gelsin coşturalım.
Yorum konusunda videoları paylaşmak daha iyi olur haklısın,diziyi @Yiğitt te izliyordu forumda olursa yorum konusu harika olacaktır