Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Dizi iyi de Burak özçivitin yanına kız güçsüz bir oyuncu olmuş Fahriye'yi koysalardı dizi %90 tutar derdim.

Ay anneni babanı yerim senin. :Z

Sende izle, sende beğenirsin bence. :bhr: Haftaya zirveyi alacağız, kaçarı yok. :Z
Yok bebeğim ben izlemeyeyim sonra beğenirim falan başıma bir dizi daha çıkmasın. :Z

Şu an Güneşin Kızları, Poyraz, Paramparça ve İlişki Durumu Karışık var izlediklerim bir de Kösem için yer ayırdım 5 dizi yeter bana hatta fazla bile okuyoruz sonuçta. :A

Yok bebeğim ben izlemeyeyim sonra beğenirim falan başıma bir dizi daha çıkmasın. :Z

Şu an Güneşin Kızları, Poyraz, Paramparça ve İlişki Durumu Karışık var izlediklerim bir de Kösem için yer ayırdım 5 dizi yeter bana hatta fazla bile okuyoruz sonuçta. :A
Tabi beğeneceksin Kaan Urgancıoğlu ve Burak var. :bhr: :Z

Ben Kırgın Çiçekler ve Çilek Kokusu'nu izliyorum, bir de bu geldi etti 3 dizi. :Z Daha gelecek dizilere yerim var tabi. :bhr:

@beyazsoy baktın mı diziye, yorumun nedir? :)
Tam bakamadım anladığım kadarıyla klasik ergen aşk dizisi . ergen aşk dizilerinden Birinci kural aşık tiplerin yakismasi . Bu konuda fena değiller yakışıyorlar. Ama çok patlama yapacak bir dizi değil illa tutar ama çok ortalığı sarsmaz