İnşallah kumanda savaşını annen kazanır.@Yiğitt annem diziyi izliyor beğendi. Ama biz Diriliş izlediğimiz için o netten seyrediyor.
İnşallah kumanda savaşını annen kazanır.@Yiğitt annem diziyi izliyor beğendi. Ama biz Diriliş izlediğimiz için o netten seyrediyor.
Babamda izliyor Dirilişi.İnşallah kumanda savaşını annen kazanır.
Annen babanı da hal eder, sana zaten bir terlik.Babamda izliyor Dirilişi.
Evet izledim beğendimde Eve Dönüş Kara Sevda Diriliş nasıl olacak.Annen babanı da hal eder, sana zaten bir terlik.
Çarşambaları anladığın KS izleyeceksiniz.
Sen izlemedin mi diziyi?
Eve Dönüş'ü bırak, Diriliş tv'den, Kara Sevda internetten izle. (Yine çok zekoyum )Evet izledim beğendimde Eve Dönüş Kara Sevda Diriliş nasıl olacak.
İzleyin ailecek işte.@Yiğitt aynen bizde de annem beğendi
Olabilir.Eve Dönüş'ü bırak, Diriliş tv'den, Kara Sevda internetten izle. (Yine çok zekoyum )
İzleyin ailecek işte.
Annemle babam çok beğendiler diziyi. Haftaya yükselecek gibi görünüyor Poyraz'ımı geçmese bari. ssEve Dönüş'ü bırak, Diriliş tv'den, Kara Sevda internetten izle. (Yine çok zekoyum )
İzleyin ailecek işte.
Ay anneni babanı yerim senin.Annemle babam çok beğendiler diziyi. Haftaya yükselecek gibi görünüyor Poyraz'ımı geçmese bari. ss
Yok bebeğim ben izlemeyeyim sonra beğenirim falan başıma bir dizi daha çıkmasın.Ay anneni babanı yerim senin.
Sende izle, sende beğenirsin bence. Haftaya zirveyi alacağız, kaçarı yok.
Tabi beğeneceksin Kaan Urgancıoğlu ve Burak var.Yok bebeğim ben izlemeyeyim sonra beğenirim falan başıma bir dizi daha çıkmasın.
Şu an Güneşin Kızları, Poyraz, Paramparça ve İlişki Durumu Karışık var izlediklerim bir de Kösem için yer ayırdım 5 dizi yeter bana hatta fazla bile okuyoruz sonuçta.
Tabi beğeneceksin Kaan Urgancıoğlu ve Burak var.
Ben Kırgın Çiçekler ve Çilek Kokusu'nu izliyorum, bir de bu geldi etti 3 dizi. Daha gelecek dizilere yerim var tabi.
Güneşin Kızları'nda eksiklerim vardı ve KÇ'yi beğendiğim için GK'yı bıraktım. Kiralık Aşk'ı zaten bırakma düşüncesindeydim, sıktığını düşünüyorum artık. İDK ise ÇK geldi diye. Başka eksiltmedim.Senin gibi dizi eksilticem ben de .s .s
Genel olarak beğenildi dizi, beğeneceğinden eminim diziyi.izleyenler bana bir anlatsın beğendinizmi diziyi
Genel olarak beğenildi dizi, beğeneceğinden eminim diziyi.
Tam bakamadım anladığım kadarıyla klasik ergen aşk dizisi . ergen aşk dizilerinden Birinci kural aşık tiplerin yakismasi . Bu konuda fena değiller yakışıyorlar. Ama çok patlama yapacak bir dizi değil illa tutar ama çok ortalığı sarsmaz@beyazsoy baktın mı diziye, yorumun nedir?