Nasıl buldun diziyi?Diziyi bende izliyeyim bakalım.
Nasıl buldun diziyi?
Benim dün ilk yaptığıma herkes katılmış, herkes aynı düşüncede. Film gerçekten çok hızlı ilerledi. Tanıştılar, görüştüler, el ele tutuştular, bir anda gemiye gittiler, ayrıldılar falan. Gerçekten sinema izler gibi oldum, zaten kalite çok belli ediyor kendini.
Yorumunu bekliyorum.İndirdim ses bozuk çıktı bnde 'taa böyle işin' dedim bıraktım.
allah allah ben izleyeceğim diye bir şey demedim ama?Yorumunu bekliyorum.
@Billy Kane ilk bölüme baktın mı? Açıkçası diziyi izlerken senin yorumunu çok merak ettim ben.
Biliyorum da belki ilk bölüme falan bakmışsındır diye düşündüm.allah allah ben izleyeceğim diye bir şey demedim ama?
Yorumunu bekliyorum.
@Billy Kane ilk bölüme baktın mı? Açıkçası diziyi izlerken senin yorumunu çok merak ettim ben.
yok bakmadım. baydı bu hikayeler. beni heyecanlandıran bir konusu olmadı. ama ece yazsaydı bunu şans tanırdım.Biliyorum da belki ilk bölüme falan bakmışsındır diye düşündüm.
İzlemezsen izleme be.Okuldayım. Okuldan sonra belki bir daha denerim ama hevesim kaçtı çokta bekleme
Senaristi kim ki bu dizinin?yok bakmadım. baydı bu hikayeler. beni heyecanlandıran bir konusu olmadı. ama ece yazsaydı bunu şans tanırdım.
olm izlediğin dizinin senaristini bilmiyo musun?İzlemezsen izleme be.
Senaristi kim ki bu dizinin?
Ay her dizinin senaristinden makyözüne kadar bilecek değilim tabiolm izlediğin dizinin senaristini bilmiyo musun?
o kadarını oyuncular bile bilmez ama senarist önemli neyse özlem yılmaz diye biri yazıyor işte.Ay her dizinin senaristinden makyözüne kadar bilecek değilim tabi