Bu aralar çoğuda ona yazıyor ya çok ilginç olduKomiser Zeynep'e yazacak sanırım. Zeynep'in eli yine güçleniyor.
Bu aralar çoğuda ona yazıyor ya çok ilginç olduKomiser Zeynep'e yazacak sanırım. Zeynep'in eli yine güçleniyor.
Bu aralar çoğuda ona yazıyor ya çok ilginç oldu
İlk sezona oranla konuştum bu sezonda 3 filan olursa şaşırmamak lazım aslındaNeslihan Atagül dekolte verip duruyor bu bölüm. Aştı kendini.
Kim var başka. İlk sezon 3 erkek ile vakit geçiriyordu. Bu sezon üstüne çıkamaz bence
Komiser Zeynep'e yazacak sanırım. Zeynep'in eli yine güçleniyor.
oy kullanamyı unutmayalım arkadaşlarBu Zeynep çok Arsız çıktı ya Bide Tarık ayrı bir manyak
oy kullanamyı unutmayalım arkadaşlar
Eda baya iyiYeni ikili süper yaa. Eda ile diğer çocuk.
Müthiş bir bölüm oluyor ya bu bölümü soluksuz izledim Zeynep tam bir psikopat çıktı..😱Ozan ölmedi mi şimdi.😱 Dizi kendini aşıyor. Değişik bir şey çıkacak bu sahneden ama daha anlamaya var.
Müthiş bir bölüm oluyor ya bu bölümü soluksuz izledim Zeynep tam bir psikopat çıktı..😱
Son iki bölüm için söylüyorum bunu daha napsınki Kemal'i bir kez daha satti Kemal telefonda konuşurken konuştuklarını Emire iletti işin özü kardeşi Kemal'i bir kez daha sırtından vurdu Zeynep😱Ben son sahneleri izledim sadece. Zeynep naptı ki. Emir ile yatak sahnesi vardı. Süper oynadı yine.
Gayet eyi oynamiş orjinale benziyor dublor diye yuttururuz@Forumdash 'a söyle. Neslihana özenmiş kız.