Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Wayy Star dizisi.:A

Sezon finali efsoydu. bu gece indireyimde bakayım bölüme.:Z Neslihan gerçekten kendi döneminin en iyilerinden. Handeyi öveceğine bunu öv.:bhr:
Burak konusunda katılıyorum.:( Birde nasıl abartılıyor. İğrenç.
Kaan süper ama.:D
Misafirler geldi de onlar izliyor diye izliyorum. :A

Demin küçük çaplı savaş çıktı yengem Kara Sevda, kuzenim No309, teyzem Aşk Laftan Anlamaz izleyelim dedi, ben tabii ki teyzemin tarafındaydım ama kazanan yengem oldu maalesef. :A

Ara ara zap yapıp bakıyorum da güzel başlangıç yapmış kesinlikle. Zeynep'in kaynanası çocuğu sahiplenecek oğlu için. Bu sezon Leyla ile yine itişip kalkışmasa bare sıktı o mevzu. :D

Şu Zeynep kadar yüzsüz biri daha yok abisi onun yüzünden hapiste ama o hala gidip utanmadan kendi planlarını oynamayı sürdürüyor bu kadarda olmaz:)

Emir Kozcuoğlu yine diziye ağırlığını koydu. :A

Kaan Urgancıoğlu büyük oyuncu. Adam Emir Kozcuoğlu'nu yaşıyor. :)

Yeni sezon açılışı çok heyecanlı değildi ama hapise sahneleri süperdi:ZNeslihan ama babası hiç üzülmedi 1 saat güzeldi sonu da iyi bitti 2 fragman ise şoke etti 😱

Müthiş bir sahneydi çok iyiydi:)

Neslihan ve Kaan karşılıklı döktürüyor valla. O sahnede ikisi de çok iyi oynadı.:(

Sonda Nihan'ın teslim olması da güzel sahneydi. Şimdi ne olacak merak ediyorum. Artık Aşkta yok tüm karakterler bir birinden intikam alma yemini etti. Arap saçı olacak dizi.:F

Neslihan ve Kaan karşılıklı döktürüyor valla. O sahnede ikisi de çok iyi oynadı.:(

Sonda Nihan'ın teslim olması da güzel sahneydi. Şimdi ne olacak merak ediyorum. Artık Aşkta yok tüm karakterler bir birinden intikam alma yemini etti. Arap saçı olacak dizi.:F
İkisinin oyunculuğuna tam puan müthiş:)

Yeni karakterler girmiş. Şafak ve yeni kız tatlı olmuşlar.:bhr
Emir kozcuoğlu bu sezon ortasında çökecek gibi. İş hayatında özellikle.:(