Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Sana inat avatarımı Karnıbahar yapacam ulan
Dizi güzel de çok uzun, boş sahnelerinde akla hayale gelebilecek her haltı yaparsın

Sana inat avatarımı Karnıbahar yapacam ulan
Dizi güzel de çok uzun, boş sahnelerinde akla hayale gelebilecek her haltı yaparsın

işte boş sahnelerde netten yabancı dizi takip etsen karnıbahar bitene kadar aradan üç bölüm yabancı diziyide çıkarmış olursun
hem karnıbahardanda vazgeçmeemiş olursun zaten bizim yerli dizilerin ilk beş dakikasıyla son 10 dakikasını izlesen yeterli hiçbişey kaçırmazsın
arada kalan 2 buçuk saat boş laklaktan ibaret

Bunu diyen bir adamın 46 dizisini yalayıp yutmuş olması lazım
Hadi ben uyuyorum uyanana kadar ilk iki bölümü izlemiş ol yoksa @Çiğdem-'in oklavasıyla girişirim

Bunu diyen bir adamın 46 dizisini yalayıp yutmuş olması lazım
Hadi ben uyuyorum uyanana kadar ilk iki bölümü izlemiş ol yoksa @Çiğdem-'in oklavasıyla girişirim
hahah ayy bana erken yatıyorsun diyordunuz @destere bak adam kaçta yatıyor ben en azından güneşin batmasını bekleyebiliyorum

hahah ayy bana erken yatıyorsun diyordunuz @destere bak adam kaçta yatıyor ben en azından güneşin batmasını bekleyebiliyorum

demekki sabaha kadar netten +18 film izliyor sabah olunca tabi haliyle kalabalık artıyor öyle bir ortamda cıbıl filmler izlemek imkansız olduğu için bu boşluktada uyku ihtiyacını gideriyor @Doğu
)

demekki sabaha kadar netten +18 film izliyor sabah olunca tabi haliyle kalabalık artıyor öyle bir ortamda cıbıl filmler izlemek imkansız olduğu için bu boşluktada uyku ihtiyacını gideriyor @Doğu
)
Dünden beridir hiç uyumadım ki erken uyuyayım
Yeni bir rekor deniyordum ama olmadı 18 saatte takıldım dün 20.00'da uyanmıştım işte hesaplayın
Ciddi uyku sorunları yaşıyorum bu aralar ama yoluna koyacağız

25. BÖLÜM YORUMU

Biraz durgun bir bölümdü, ilk yarım saat ve son 20 dakika iyiydi.

Zeynep'in planları gerçekten sinsice. Kadın amacına ulaştı ve tüm olan bitenleri öğrendi. Hamileyim numarasını da ileride merdivenden yuvarlanıp düşürdüm diye aradan çıkarır.

Son 5 dakikadaki Neslihan Atagül'ün oyunculuğunu muhteşemdi, helal olsun kıza kendini iyi geliştiriyor.

Dizinin sonunda ciddi ciddi Nihan intihar etti. 😱 Yeni bölümü merakla bekliyorum.​

Dizinin son Bölümü'de çok iyiydi..Zeynep'in numarası tuttu.amacı o sırrı öğrenmekti onuda başardı
dizinin son sahnesi müthişti Nihan çaresizlikten atladı..önümüzdeki bölüm harika bir bölüm olacak

Dizi yeni bölümüyle başladı.

Uzun zaman sonra diziyi televizyondan izliyorum.

Dizide şu ana kadar pek olay olmadı. Nihanın intiharı üzerine gelişen hastane safaları ele alındı.

Dizinin son yarım saati kaldı, bitireceğim bölümü birazdan.

Zeynep, Kemal ve Tarık'ın toplanması, konuşması ve Tarık ile Zeynep'in barışması da güzeldi. Dizinin en güzel sahnelerinden birisiydi bence. Hepsi barış imzaladı.

Bölümü bitirdim, 27. bölümü merakla bekliyorum.

Kemal'in Nihan'ı kaçırma fikri süperdi. Kemal ile Emir'in madendeki sahneleri de yine güzeldi.

Bölümü bitirdim, 27. bölümü merakla bekliyorum.

Kemal'in Nihan'ı kaçırma fikri süperdi. Kemal ile Emir'in madendeki sahneleri de yine güzeldi.
katılıyorum hastaneden helikopterle kaçırma fikri müthişti
ayrıca emir ile kemal in maden sahneside çok iyiydi..zeynepin ozana karşı yalanları sürdü tabi..
zeynep ile vildan karşı karşıya oldu bu bölümde..tufanın annesi ile kemal tarafından karşılaştırılmasıda baya iyiydi..emir ile tufanın dizideki oyunculuğuda bence çok iyi.
asu ortalığı baya karıştırdı.

27.bölüm fragmanı

Vildan zeki kadın, Efsane'nin de yardımıyla hamilelik işini çözdü. Eve doktor getirdiler, Zeynep şaşırdı kaldı.

Bu arada 27. bölüm fragmanı:

Fragman süper, kaçma işi işe yaramış.

aynı anda fragmanı paylaşmışız
öbür fragmanı fark etmemiştim
sorma ya vildan çok uyanık zeynep neye uğradığını şaşırdı
yeni bölümü baya merakla bekliyorum

aynı anda fragmanı paylaşmışız
öbür fragmanı fark etmemiştim
sorma ya vildan çok uyanık zeynep neye uğradığını şaşırdı
yeni bölümü baya merakla bekliyorum
Merak etme çıkan diğer fragmanda Emir bizimkileri rahatsız eder yine.