Kara Para Aşk'ta Şok Ayrılık

Diziye çok büyük bir katkısı yoktu zaten...

Dizide yan rol diye birşey kalmadı ki zaten :) Olaylar Elif-Ömer-Tayyar-Hüseyin-Metin-Nilüfer altısının etrafında şekilleniyor yakında Arda ile Pelin de ayrılırsa şaşırmam.

Güneş gazetesinin yaptığı haberlere pek te inanmamak gerek.Güvenilir bir gazete değil ayrıca Tuana nın Tuba ie arası çok iyi olsa olsa senaryo gereği çıkar.

Fazla etkilenmez bence dizi 4-5 civarında devam eder sezon sonuna kadar..

ab grubu tuvananın ayrıldığını duysun hemen kaçacak merak etme :A
sana kalsa nebahat çehre etki etmicekti ama dizinin reytingi 5.5 dan 4e düştü :))) üstelik artık karşısında my de yokken:)))
Karşısındakileride gördük. (Benim Adım Gültepe, Hayat Yolunda, Kadim Dostum. vb :))

beklenen birşeydi bence bun estetik güzelinin bu dizide yeri yoktu bence kendisi zaten iyi oyuncu değilken birde dizidekı rolude çok sevimsiz bir roldu öyle önemli bir rolude yoktu reytinge ne etkisi olucak :kiki::kiki::kiki: engin akyüreğin bu estetik güzelinde ne bulduğunu hiç anlamıyorum :kizgin::kizgin::kizgin:
Zevkler ve renkler tartışılmaz :D

Karşısındakileride gördük. (Benim Adım Gültepe, Hayat Yolunda, Kadim Dostum. vb :))
kadim dostum gün değişştirip geldi :))) zaten bitikti
hayat yolunda da bir şey yok hala devam ediyi
gültepe totalde kpa ile aynı alırken bitiyi :)) kanal d farkı işte :) kpa kanal d de olsa çoktan bitmişti

kadim dostum gün değişştirip geldi :))) zaten bitikti
hayat yolunda da bir şey yok hala devam ediyi
gültepe totalde kpa ile aynı alırken bitiyi :)) kanal d farkı işte :) kpa kanal d de olsa çoktan bitmişti
Benim Adım Gültepe AB ve ABC1'de birinci olsa bitmezdi. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919