ayol sana mı bakacaktı adam kıskanma şoparbeklenen birşeydi bence bun estetik güzelinin bu dizide yeri yoktu bence kendisi zaten iyi oyuncu değilken birde dizidekı rolude çok sevimsiz bir roldu öyle önemli bir rolude yoktu reytinge ne etkisi olucakengin akyüreğin bu estetik güzelinde ne bulduğunu hiç anlamıyorum
![]()
Allahım sana geliyorum Yarabbimbeklenen birşeydi bence bun estetik güzelinin bu dizide yeri yoktu bence kendisi zaten iyi oyuncu değilken birde dizidekı rolude çok sevimsiz bir roldu öyle önemli bir rolude yoktu reytinge ne etkisi olucakengin akyüreğin bu estetik güzelinde ne bulduğunu hiç anlamıyorum
![]()
o da üzülmez bence@sürgünüm üzülebilir bu habere![]()
köseme gelip haremde soyunacak inşallahBelliydi zaten rolü çok düşmüştü Karadayı'ya gelsin![]()
Bu guzel kıza üzülmeyende sorun vardır benceo da üzülmez benceXX tuba fanları pek sevmez tuvanayı
))
köseme gelip haremde soyunacak inşallah![]()
her parçasını biz daha göremedik sen nereden gördün de konuşuyonbenim doğal güzelliğim yeter bence tuvana yapma bebek gibi birşey doğal orjinal hiçbir parçası yok kadının![]()
ayyy birşeyide görmeyi verrrher parçasını biz daha göremedik sen nereden gördün de konuşuyon![]()
Çiğdem varya çok fenasınbenim doğal güzelliğim yeter bence tuvana yapma bebek gibi birşey doğal orjinal hiçbir parçası yok kadının![]()
KPA dizisi kaybetti böyle güzel bir kızı orası netEmre'ye göre dizi sadece Tuvana için izleniyordu AB'de düşecek o zaman.![]()