Kara Para Aşk'ta Şok Ayrılık

beklenen birşeydi bence bun estetik güzelinin bu dizide yeri yoktu bence kendisi zaten iyi oyuncu değilken birde dizidekı rolude çok sevimsiz bir roldu öyle önemli bir rolude yoktu reytinge ne etkisi olucak :kiki::kiki::kiki: engin akyüreğin bu estetik güzelinde ne bulduğunu hiç anlamıyorum :kizgin::kizgin::kizgin:
ayol sana mı bakacaktı adam kıskanma şopar :F

beklenen birşeydi bence bun estetik güzelinin bu dizide yeri yoktu bence kendisi zaten iyi oyuncu değilken birde dizidekı rolude çok sevimsiz bir roldu öyle önemli bir rolude yoktu reytinge ne etkisi olucak :kiki::kiki::kiki: engin akyüreğin bu estetik güzelinde ne bulduğunu hiç anlamıyorum :kizgin::kizgin::kizgin:
Allahım sana geliyorum Yarabbim :F bu ne kıskançlık :D
@xemrexxx sen bir caps al allah aşkına

Çiğdem estetik mestetik @destere her zaman sonuca bakar sonuç iyiyse tamamdır yani sende çabala artık :D

Allahım sana geliyorum Yarabbim :F bu ne kıskançlık :D
@xemrexxx sen bir caps al allah aşkına

Çiğdem estetik mestetik @destere her zaman sonuca bakar sonuç iyiyse tamamdır yani sende çabala artık :D
benim doğal güzelliğim yeter bence tuvana yapma bebek gibi birşey doğal orjinal hiçbir parçası yok kadının :kiki::kiki::kiki:

Bana göre çok güzel bir kadındı ay yapım harcadı resmen tuvanayı eğer kendi kararıyla ayrılmış ise

Karşısında şapka çıkarırım tebrikler..

Bizim türk milleti çok acayıp aslında insanlar bu kadını kötü rolünü çok iyi oynadığı için sevmedi

Rolünü başarıyla oynayan güzel kadın tebrikler..

Tuğba gibi yapmacık soğuk kanlı oyuncu değil..

Emre'ye göre dizi sadece Tuvana için izleniyordu AB'de düşecek o zaman. :A