neboş da etkisiz dediler ama bak gidince düşecek dedim düştüEmre'ye göre dizi sadece Tuvana için izleniyordu AB'de düşecek o zaman.![]()
neboş da etkisiz dediler ama bak gidince düşecek dedim düştüEmre'ye göre dizi sadece Tuvana için izleniyordu AB'de düşecek o zaman.![]()
Helal olsun FF'nin Oya Doğan'ı. 😎neboş da etkisiz dediler ama bak gidince düşecek dedim düştü![]()
yok artık ben onun gibi %50 tutturma oranına sahip değilim daha yüksek bnmki .ssHelal olsun FF'nin Oya Doğanı. 😎
Diziyi izlemediğim için pek yorum yapamayacağım ama ön planda bir karakter değilmiş bence çok etkisi olmaz.KPA dizisi kaybetti böyle güzel bir kızı orası net![]()
![]()
Birce akalay yer gök aşktan ayrılınca Tuvana Türkay diziyi sırtlamistı oradan deneyimli kendisiDiziyi izlemediğim için pek yorum yapamayacağım ama ön planda bir karakter değilmiş bence çok etkisi olmaz.![]()
ab grubu tuvananın ayrıldığını duysun hemen kaçacak merak etmeBu hafta yüzünü görmedik Ab'de liderlik geldi. Haydi inşallah.![]()
Karşısındakileride gördük. (Benim Adım Gültepe, Hayat Yolunda, Kadim Dostum. vbab grubu tuvananın ayrıldığını duysun hemen kaçacak merak etme
sana kalsa nebahat çehre etki etmicekti ama dizinin reytingi 5.5 dan 4e düştü)) üstelik artık karşısında my de yokken
))
Zevkler ve renkler tartışılmazbeklenen birşeydi bence bun estetik güzelinin bu dizide yeri yoktu bence kendisi zaten iyi oyuncu değilken birde dizidekı rolude çok sevimsiz bir roldu öyle önemli bir rolude yoktu reytinge ne etkisi olucakengin akyüreğin bu estetik güzelinde ne bulduğunu hiç anlamıyorum
![]()
kadim dostum gün değişştirip geldiKarşısındakileride gördük. (Benim Adım Gültepe, Hayat Yolunda, Kadim Dostum. vb)
Benim Adım Gültepe AB ve ABC1'de birinci olsa bitmezdi.kadim dostum gün değişştirip geldi)) zaten bitikti
hayat yolunda da bir şey yok hala devam ediyi
gültepe totalde kpa ile aynı alırken bitiyi) kanal d farkı işte
kpa kanal d de olsa çoktan bitmişti
ne alakası varBenim Adım Gültepe AB ve ABC1'de birinci olsa bitmezdi.![]()
Benim Adım Gültepe dönem dizisi olduğu için daha pahallı yapım bununda etkisi var tabii.ne alakası varkanal d yine bitirirdi ab ve abc 1 de 1.olmak için 5 yeterli gültepe 4.5 aliyi
0.5 için dizi bitirecek halleri yok
![]()