Kara Para Aşk Komşu Reytingleri

mbc fragmanı çıktı yani 22 ülkeye satış tamam herhalde :X pakistanda da bişiler çıktı ama hatırlamıyorum tam zaten satılacağına satılır :) fgsn nin diğer başrolü berenin dizisi ilk sezon bitmeden 32-33 ülkeye satılmıştı engin akyürek de 27-28 ülkeye sattırmıştır
Aha buldum roportajı :X

Bilmeyenlerde okusun:X http://blog.radikal.com.tr/medya-te...zilerimiz-bulasici-temasla-yayiliyorlar-57982

adam istediğini diyebilir al sana mbc fragmanı :F belki de mipcomdan önce yayınlanmaz o da benim dediğime geliyor yine eylül-ekim gibi yayınlanır
MBC fragmanını biliyoruz :T: Zaten en çok talep ülkerelere satılmış belli(b) Ne zaman yayınlanır bilemem :T: MBC'deki KSS noldu bitti mi?
5-663C-E2D1-A3C5.jpg

KPA'da MBC1'de Ramazandan sonra başlayacamiş :X Fanlardan al haberi :F
hMhK9Iv.png
fanfinolar sıkı çalışıyor :X bakalım ne kadar izlenebilecek şu anlık bae,tunus ve fastaki reytingleri bulabiliyom :X çıkınca araştırırım :A

bu arada fanlar demişken aklıma geldi geçen baktım kpa yunanistan sayfası 36 bin olup tüm dizileri sollamış sonra bir araştırdım ki beğenenlerin sadece 1.111 i yunanistandan kalanı arap-türk bu fanlar çok tehlikeli milleti de yanlış yönlendirecekler :F

fanfinolar sıkı çalışıyor :X bakalım ne kadar izlenebilecek şu anlık bae,tunus ve fastaki reytingleri bulabiliyom :X çıkınca araştırırım :A

bu arada fanlar demişken aklıma geldi geçen baktım kpa yunanistan sayfası 36 bin olup tüm dizileri sollamış sonra bir araştırdım ki beğenenlerin sadece 1.111 i yunanistandan kalanı arap-türk bu fanlar çok tehlikeli milleti de yanlış yönlendirecekler :F
KPA sayfası mı (b) :X
O değil de MBC'ye girdim Küçük Gelin videoları var 😱 O dizi de mi oraya kapak atmiş:F

gülme melun. olabilir böyle şeyler:bhr:
ben niye güleyim sanki tmc nin ya da tims in sahibimiyim ay yapım dizisi pt dışı yayınlanınca sevineyim :X
neyse bu reytingler gerçekleri ayen beyan ortaya çıkardı engin akyürek berenle partnerken,aynı kanal,aynı gün,aynı saatte şu ankinin 2.5 katı reyting alıyordu :A

ben niye güleyim sanki tmc nin ya da tims in sahibimiyim ay yapım dizisi pt dışı yayınlanınca sevineyim :X
neyse bu reytingler gerçekleri ayen beyan ortaya çıkardı engin akyürek berenle partnerken,aynı kanal,aynı gün,aynı saatte şu ankinin 2.5 katı reyting alıyordu :A
bereni zaten kimseyle kıyaslama :bhr: o hepen iyisi :bhr:

MERYEMDEN BİLE :A

meryem her yere hitap ediyor :X tuba-beren-hazal araplar dışına pek çıkamıyor :A
yok artık 😱 beren taa amerikalar kadar hitap olmuş birisi. diğerleriyle kıyaslanamaz bile. :)
hem mereyemin tek dizisi var, bi kaç dizi çeksinde asıl kime hiatp ettiğini görürüz. :A

büyük ihtimal kafkaslarda kendine yer edinecektir.:F

yok artık 😱 beren taa amerikalar kadar hitap olmuş birisi. diğerleriyle kıyaslanamaz bile. :)
hem mereyemin tek dizisi var, bi kaç dizi çeksinde asıl kime hiatp ettiğini görürüz. :A

büyük ihtimal kafkaslarda kendine yer edinecektir.:F
hangi amerika lo :F amrikan pazarında mı yer etmiş beren :F
ayrıca o 1 dizi 300 milyonla en çok izlenen türk dizisi.ss

Forum İstatistikleri

Konular
176,221
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi