aşk-ı memnu amerikada uyarlanmadı mı ?hangi amerika loamrikan pazarında mı yer etmiş beren
ayrıca o 1 dizi 300 milyonla en çok izlenen türk dizisi.ss
aşk-ı memnu amerikada uyarlanmadı mı ?hangi amerika loamrikan pazarında mı yer etmiş beren
ayrıca o 1 dizi 300 milyonla en çok izlenen türk dizisi.ss
uyarlaması gitti kendisi değilaşk-ı memnu amerikada uyarlanmadı mı ?e gitmiş olundu işte
![]()
dizinin yanı olmasın o.uyarlaması gitti kendisi değilayrıca meryem 4 milyon amerikalının oyuyla 2012 nin 5. 2013 ün 6.güzeli seçildi kızın evrensel yanı var
![]()
my amerikada yayınlanmıyordu o zaman .ss meryemim variety dewrgisine çıkmış uluslararası star ilan edilmişdizinin yanı olmasın o.![]()
tebrik.my amerikada yayınlanmıyordu o zaman .ss meryemim variety dewrgisine çıkmış uluslararası star ilan edilmiş![]()
ilk 10 a giremedi ilk bölüm dışındaİyi gidiyor herhalde. Normali kaç bu yabancıların?![]()
ya ya ne demezsinKara para ask fanfinfonu seni nasilda takip edermis yurt disi reytinglerini @Çiğdem-
Tabi eger kara para aski sevmeseydin arastirmazdin diziyiilk 10 a giremedi ilk bölüm dışındaagb ciğim sağolsun ilk 10 u sıralı şekilde açıklıyor o yüzden bu kaçıncı bilmiyorum
ya ya ne demezsin![]()
misal ben karadayıyı çok severim ondan hep araştırırımTabi eger kara para aski sevmeseydin arastirmazdin diziyi
Buna uğraşicana MY'nin çöken reytinglerini yapsaydın konu olarak
Sevdigini biliyorum zaten karadayi kacak kara para aski severek izliyosun
my 300 bölüm olmuş yunanistanda onu geniş bir zamanda yayınlarımByna uğraşicana MY'nin çöken reytinglerini yapsaydın konu olarak![]()
düşüncesi bile korkunçSevdigini biliyorum zaten karadayi kacak kara para aski severek izliyosun![]()
Ortalama diyelim o zaman. Her zaman bardağın dolu tarafına bakıcaksın.ilk 10 a giremedi ilk bölüm dışındaagb ciğim sağolsun ilk 10 u sıralı şekilde açıklıyor o yüzden bu kaçıncı bilmiyorum
ya ya ne demezsin![]()
Ama izliyosun ozellikle kara para ask her bolumunu duzenli olarak takip ediyosun her seyini arastiriyosunmy 300 bölüm olmuş yunanistanda onu geniş bir zamanda yayınlarımzaten [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] gittikten sonra dizinin reyting kaybettiğini @sürgünüm ile konuştuk
düşüncesi bile korkunç![]()
Ben takip etmesem neler yumurtlardin @sürgünüm 'emy 300 bölüm olmuş yunanistanda onu geniş bir zamanda yayınlarımzaten [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] gittikten sonra dizinin reyting kaybettiğini @sürgünüm ile konuştuk
![]()
my ilk 5 te karadayı 5-10 arasında sürekliOrtalama diyelim o zaman. Her zaman bardağın dolu tarafına bakıcaksın.![]()
tekrar reytingi 1.2 sen paylaştın işteBen takip etmesem neler yumurtlardin @sürgünüm 'eMisal Rusya'da da reytingleri çökük göçük
Boşuna cips haberlerini paylaşmiyorsun
![]()
izlemeuye ne hacet forumda canlı anlatım varAma izliyosun ozellikle kara para ask her bolumunu duzenli olarak takip ediyosun her seyini arastiriyosun
Iste hem izliyosun hem o yorumlari severek okuyosun cunku kpa fanısın 😉my ilk 5 te karadayı 5-10 arasında sürekliyayın akışlarına göre umutsuz ev kadınları ve kpa da yayınlanıyor ama ilk 10 da yoklar
gerçi uek nınki normal sayılır adam yerine koyup kanalın reytingini bile paylaşmıyorlar
ama kpa nınki ülkenin en büyük kanalı
tekrar reytingi 1.2 sen paylaştın iştenormali 3.5
ayrıca elimde belgesi var 18 ya da 20 temmuz tarihli haber en izlenen 3 dizi: tvd,omega ve my diyor
izlemeuye ne hacet forumda canlı anlatım vardizinin tv reytingi 5 forum reytingi 15
![]()