yok artıkIste hem izliyosun hem o yorumlari severek okuyosun cunku kpa fanısın 😉
yok artıkIste hem izliyosun hem o yorumlari severek okuyosun cunku kpa fanısın 😉
Sana ben tekrar olmayan reytingleride paylaştim Mayıs ayının son haftasınıtekrar reytingi 1.2 sen paylaştın iştenormali 3.5
ayrıca elimde belgesi var 18 ya da 20 temmuz tarihli haber en izlenen 3 dizi: tvd,omega ve my diyor
![]()
Aaa nesi hakaret FF beni bu konusmayla banlamazyok artıkbana ağır hakaretten banlatırım seni
![]()
ne silicem elimde belgeli haber var my hala en çok izlenen 3 diziden biriSana ben tekrar olmayan reytingleride paylaştim Mayıs ayının son haftasınıSana paylaştiğim 2.tekrar reytingini sen kendin diyordun yeni bölüm diye. Benim profilimde duruyor konuşmalar kendi yorumunu silmediysen tabi
![]()
bnm gibi kalite profesörü bir insana yakıştırdıklarına bak .ssAaa nesi hakaret FF beni bu konusmayla banlamaz![]()
Kpada kaliteli karagulde.ne silicem elimde belgeli haber var my hala en çok izlenen 3 diziden biri![]()
ayrıca rusyadaki reyting lsitelerine baktım doğru düzgün izlenen dizi yok gezi progrmaı bile haftalık 1.oluyor dizi olamıyor
bnm gibi kalite profesörü bir insana yakıştırdıklarına bak .ss
İlk 100'e giremeyen dizi nasıl oluyorda en çok izlenen dizi oluyor?? Kanal içinde diyorsan doğrudurne silicem elimde belgeli haber var my hala en çok izlenen 3 diziden biri
ayrıca rusyadaki reyting lsitelerine baktım doğru düzgün izlenen dizi yok gezi progrmaı bile haftalık 1.oluyor dizi olamıyor
bnm gibi kalite profesörü bir insana yakıştırdıklarına bak .ss
rusyada ilk 100 listesi yok bir kereİlk 100'e giremeyen dizi nasıl oluyorda en çok izlenen dizi oluyor?? Kanal içinde diyorsan doğrudurAMa diğer kanallar içinde diyorsan yanlişssin
![]()
karagül olabilirKpada kaliteli karagulde.
"-dı"rusyada ilk 100 listesi yok bir kerehaftalık ilk 100 listesi vardı bir aralar günlük ilk 100 yayınlanmıyor
ayrıca my rusyada 3.5-4 reytingle en çok izlenen dizi iken sıralaması haftalık 100 de 40-50 ARASIYDI
karagül olabilir![]()
Ayol kpada kaliteli karadayida ezelde myde ...rusyada ilk 100 listesi yok bir kerehaftalık ilk 100 listesi vardı bir aralar günlük ilk 100 yayınlanmıyor
ayrıca my rusyada 3.5-4 reytingle en çok izlenen dizi iken sıralaması haftalık 100 de 40-50 ARASIYDI
karagül olabilir![]()
haberlere göre hala öyle en çok izlenen 3 dizi arasında olduğuna göre
İlk paylaştiğim reytingi niye yok sayıyorsun??? Hala anlamiş değilimhaberlere göre hala öyle en çok izlenen 3 dizi arasında olduğuna göresenin bulduğun tekrar bölümü reytingleri bağlamiyi beni
![]()
ben okuduğum habere inanırımİlk paylaştiğim reytingi niye yok sayıyorsun??? Hala anlamiş değilim![]()
31 mayıs tarhli yayındaki reytingi diyorum. Oyyhhh neyse Kasım ayından sonraki reytingleri ben paylaşirim 24'ünden sonraki haftaben okuduğum habere inanırımsenin kaynağın bile belli değil
rusya haftalık tv reytinglerini paylaşan site vardı o a kasım ayında bıraktı
ilk reyting derken![]()
neyse ki haberleri çkıyor en çok izlenenlerin31 mayıs tarhli yayındaki reytingi diyorum. Oyyhhh neyse Kasım ayından sonraki reytingleri ben paylaşirim 24'ünden sonraki hafta![]()
ben zaten kara apra aşkı reyting açısından kötü bir sezon geçirdğine inanıyorum hiç 5 reytingi geçemedik 2.sezona bağladım tüm umutlarımı
ümitlerin suya düşecek gibiben zaten kara apra aşkı reyting açısından kötü bir sezon geçirdğine inanıyorum hiç 5 reytingi geçemedik 2.sezona bağladım tüm umutlarımı![]()