asi,20dk,gönülçelenÖyledir tabi pakistanda tubişin hangi dizisi yayinlandi zati
asi,20dk,gönülçelenÖyledir tabi pakistanda tubişin hangi dizisi yayinlandi zati
Aaaa hepsi orda yayinlandiysa bu iste bi terslik var pakistanlilarda Tuba fanfini olmamasina şaşırdım ben o zaman nidin turkiyede var oğlu var 😱asi,20dk,gönülçelenama pakistanlılar kaliteden anlamış
ayol işte oyuncudan anlıyor adamlar en beğendikleri meryem-beren-hazal-selma ergeç-okan yalabık-filiz ametAaaa hepsi orda yayinlandiysa bu iste bi terslik var pakistanlilarda Tuba fanfini olmamasina şaşırdım ben o zaman nidin turkiyede var oğlu var 😱
Amet degil ahmetayol işte oyuncudan anlıyor adamlar en beğendikleri meryem-beren-hazal-selma ergeç-okan yalabık-filiz amet
izlememmi hiç beni etiketleyin konularınaSn bunu izliyinmi kız
Olmadi bn seni etiketlerim merak etme kızkim yapıyorsa artık beni unutmasınlar
tşk ederim cnm yaOlmadi bn seni etiketlerim merak etme kız
@xemrexxx ten haber alinamiyor error erroryoksa kendini poyraz karayelemi kaptırdın çocuğum
Ne demek kıztşk ederim cnm ya
Ne demek kız
Bnide etiketlemiyorlar konulara o ayri konu
Ya işte bide sürekli banlaninca beni unutiyiler .ssoyyyy kıyamam
banlanma sende yahuYa işte bide sürekli banlaninca beni unutiyiler .ss
Ozette Ömer vazgecircek yaziyidi bnde meraklandim simdikara para aşkta ilk reklam oldu elif tayyarın kapısında bakalım
neler olacak
biliyorum okudum özeti zaten elifi tek durduracak kişi ömer başkası durduramazOzette Ömer vazgecircek yaziyidi bnde meraklandim simdi
Zati bn bu diziyi anlamiyom suçlu belli ayol omer ndn durdururkibiliyorum okudum özeti zaten elifi tek durduracak kişi ömer başkası durduramaz
onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?