Ben görmedim takip ettiğim fanda yok. O yüzden de olabilir. Hem sen twitter adresimi öğrenmişsin bakabilirsin.dün farkına varmadı pnap istersen forumumuzdan Tuba fanı furkan_tb ye sor 2 haftadır anketi paylaşıyor oy verin diyor![]()
Ben görmedim takip ettiğim fanda yok. O yüzden de olabilir. Hem sen twitter adresimi öğrenmişsin bakabilirsin.dün farkına varmadı pnap istersen forumumuzdan Tuba fanı furkan_tb ye sor 2 haftadır anketi paylaşıyor oy verin diyor![]()
senin adreste hiç ilginç şeyler yok misa @-potterhead- ilee furkanın sayfasına gir tüm fan kavgalarını görBen görmedim takip ettiğim fanda yok. O yüzden de olabilir. Hem sen twitter adresimi öğrenmişsin bakabilirsin.![]()
@furkan_tb kim bnm parlak diyipte banlandigim kisimi 😱dün farkına varmadı pnap istersen forumumuzdan Tuba fanı furkan_tb ye sor 2 haftadır anketi paylaşıyor oy verin diyor![]()
bilmem o kadarını@furkan_tb kim bnm parlak diyipte banlandigim kisimi 😱
Sen cidden işsizsin beni mi gözetliyon 7/24senin adreste hiç ilginç şeyler yok misa @-potterhead- ilee furkanın sayfasına gir tüm fan kavgalarını gör![]()
yok valla fan kavgalarını izliyim maşallah sen de tam göbeğindesin işinSen cidden işsizsin beni mi gözetliyon 7/24![]()
Aaa ben galiba oraya girip oy verdim 😱 Bergüzara yada tubaya vermis olmam lazim dur bakiyim biyok valla fan kavgalarını izliyim maşallah sen de tam göbeğindesin işinoy verin türkiyegençliködülleri.com
![]()
turkiyegenclikodulleri.comAaa ben galiba oraya girip oy verdim 😱 Bergüzara yada tubaya vermis olmam lazim dur bakiyim bi
www.türkiyegençliködülleri.com diye bi site yok .ss
en sevilen ünlüde başından beri meryemim önde sosyal emdya hilesine başvurmadanwww.turkiyegenclikodulleri.com mu tamam giriyim bari![]()
Bnde ona verdim tabisi hem meryem bi tek snn degil hepimizin meryemi .ssen sevilen ünlüde başından beri meryemim önde sosyal emdya hilesine başvurmadan![]()
enginciğim beşiktaşlıymış yeter beşiktaşımada banada cnmyakisikli oyuncular GS'li Kenan,Kivanc,Cagatay,Kerem Bursin,Cansel Elcin,Murat Yildirim)
banada Kenan yeter)enginciğim beşiktaşlıymış yeter beşiktaşımada banada cnm![]()
hadi oradannn sen yapıyorsun bu resimleri ayy ne zaman ben birşey söylesem sen tesadüfen öyle resim görüyorsun hadi oradan beeeEkli dosyayı görüntüle 42593
şu resmi gördükçe aklıma @Çiğdem- geliyi tuba enginin anası gibi duruyor diyordu fanfinilerde engini sülüman tubayı anası valide sultan yapmışlar@-potterhead- @sürgünüm @cookies @gizem ak @gözlemci @Harunnn60
enginin pakistanlı fanları yapmış bnm suçum yokhadi oradannn sen yapıyorsun bu resimleri ayy ne zaman ben birşey söylesem sen tesadüfen öyle resim görüyorsun hadi oradan beee![]()
Ekli dosyayı görüntüle 42593
şu resmi gördükçe aklıma @Çiğdem- geliyi tuba enginin anası gibi duruyor diyordu fanfinilerde engini sülüman tubayı anası valide sultan yapmışlar@-potterhead- @sürgünüm @cookies @gizem ak @gözlemci @Harunnn60
enginin pakistanlı fanları yapmış bnm suçum yok![]()
Enginin Pakistanlı fanlari @*Dream* a tepki olarak dogmuslar resmenhadi oradannn sen yapıyorsun bu resimleri ayy ne zaman ben birşey söylesem sen tesadüfen öyle resim görüyorsun hadi oradan beee![]()
pakistanda nigar kalfamın tubişten daha fazla fanı var
Öyledir tabi pakistanda tubişin hangi dizisi yayinlandi zatipakistanda nigar kalfamın tubişten daha fazla fanı var![]()