kız çiko sn hangi takımlıydınamannn engin bu araplara nereden bulaşmış
tüm arapları tubanın başına atıp engini kurtarmak lazım bence![]()
kız çiko sn hangi takımlıydınamannn engin bu araplara nereden bulaşmış
tüm arapları tubanın başına atıp engini kurtarmak lazım bence![]()
aaa engindemi beşiktaşlı
Bi türlü sohbetin devamını paylaşamadım.Mısır Tanıtımı
ne çektiniz be panpa
Kullanılan oy sayısına dikkatini çekerim. Tuba'da senin Beroşundan 4 kat fazla oy almış.ne çektiniz be panpa![]()
twitterda fanfiniler sürekli paylaşiyi panpa bir telaş var sanki fanfini oylarını aldı diye iyioyuncu olacak daKullanılan oy sayısına dikkatini çekerim. Tuba'da senin Beroşundan 4 kat fazla oy almış.![]()
Twitter'dan 50 oy toplayamamışlar. Kullanılan oy sayısı tamı tamına 23 bin.twitterda fanfiniler sürekli paylaşiyi panpa bir telaş var sanki fanfini oylarını aldı diye iyioyuncu olacak daayrıca beren @destere ile @sokak sanati nin
panpa sabah akşam o anket paylaşiliyi ben göriyim merak etmeTwitter'dan 50 oy toplayamamışlar. Kullanılan oy sayısı tamı tamına 23 bin.![]()
Allah çarpsın yeni gördüm. Oy sayısını görüncede şaşırdım doğrusu.panpa sabah akşam o anket paylaşiliyi ben göriyim merak etme![]()
Tuba fanlarının sürekli oylamaya yüklenmesi çağatay fanlarını kızdırmışş ay bu fanlar da heer gün ayrı kavga her gün ayrı olayAllah çarpsın yeni gördüm. Oy sayısını görüncede şaşırdım doğrusu.![]()
yakisikli oyuncular GS'li Kenan,Kivanc,Cagatay,Kerem Bursin,Cansel Elcin,Murat Yildirim)aaa engindemi beşiktaşlı
bu forumda çoğu sevdiğim üyeler beşiktaşlı svdiğim ünlülerinde çoğu beşiktaşlı oyüzden kanım ısınıyor galiba onlara![]()
Kız sni gidi sniyakisikli oyuncular GS'li Kenan,Kivanc,Cagatay,Kerem Bursin,Cansel Elcin,Murat Yildirim)
Tuba fanları oylmanın daha dün farkına vardı. 23 bin oyu yok sayamazsın.Tuba fanlarının sürekli oylamaya yüklenmesi çağatay fanlarını kızdırmışş ay bu fanlar da heer gün ayrı kavga her gün ayrı olay@Çiğdem- @destere @Harunnn60 @cookies @Nisa
- Betül Taş
@cagataybetl 15 sa.15 saat önce
Hileci köpekler hile yapın sonra ''bz öndyz bkre.s.s'' deyin amk adaletmi bu
0 yanıt
Gönül
@gonul_karakas
Adaleti sizden mi öğrenicez@cagataybetl@CaaglaTurgut
dün farkına varmadı pnap istersen forumumuzdan Tuba fanı furkan_tb ye sor 2 haftadır anketi paylaşıyor oy verin diyorTuba fanları oylmanın daha dün farkına vardı. 23 bin oyu yok sayamazsın.![]()