buyduBu değil beee. Yerdeydi benim attığım pano bu duvara asılmış.
buyduBu değil beee. Yerdeydi benim attığım pano bu duvara asılmış.
değil yahu. Pano yerdeydi öyle bişey olacaktı. Etiketlediğim kişilerde vardı.buyduçeken baya büyük göstermişti
sen diyince twitterdan bakmıştım buyidideğil yahu. Pano yerdeydi öyle bişey olacaktı. Etiketlediğim kişilerde vardı.
Tamam aha buldumsen diyince twitterdan bakmıştım buyidineyse konuyu uzatmaya gerek yok
bunda tuba tek mi.ss ben neboş gibi tek afişi yok diyim.ss enginin varidi amaTamam aha buldum
https://fav10.net/forum/threads/osn-kara-para-aşkın-yayın-tarihini-erteledi.234445/#post-2102732
Bak pano nerdeymiş (adsadsadasd)
Ama o posterden önce hiç yok diyordun. Neyse ben Gİ izliyorum. Enişte bey yine sahnelerde (kıs kıs kıs)bunda tuba tek mi.ss ben neboş gibi tek afişi yok diyim.ss enginin varidi ama
hade get daha neyi tartışştığımızı bilmiyonAma o posterden önce hiç yok diyordun. Neyse ben Gİ izliyorum. Enişte bey yine sahnelerde (kıs kıs kıs)
@Forumdash ne demiştimSomera'nin arastirmasina göre sosyal medyada en cok konusulan cift Elif&Ömer olmus gecen hafta.
KARA PARA AŞK 22. BÖLÜM TÜYOLAR:
Arda, Pelin’den bir cevap istiyor.
ARDA : Birini ya seviyorsundur ya da sevmiyorsundur. Seç! Bu saatten sonra ben seninle kankicilik oynayamam!
Plan yapan sadece Ömer değil, Tayyar’ ın da bir planı var.
TAYYAR : Kardeşinin peşine takıl... Bir saniye yanından ayrılma. Bir adım önde olalım. Ömer bizi Metin’e götürsün..
Sami ekipte muhbir olduğundan şüphelenmeye başlıyor.
Elif, her zaman ki gibi Nilüfer’e destek olmaya çalışıyor. Ama Nilüfer en büyük desteği hiç ummadığı birinden, Ömer’den görüyor.
ÖMER : Aşık olduğunda sevdiğini kalbinle görürsün Nilüfer, aklınla değil... O yüzden aşkın gözü kördür derler ya... İki insanın arasında geçenleri sadece o ikisi bilir... Kimseye de yargılamak düşmez.
Sonunda operasyon başlıyor. İşler yolunda gidiyor mu dersiniz? Önceleri değil ama ya sonra…
ÖMER : Sen artık bir polisin sevgilisisin signorina... Alış böyle operasyonlara...
ELİF : Seni bıraktığım gibi bulayım komiser... Yoksa canına okurum.
Bu arada bu bölüm her şeyden habersiz biri bazı gerçekleri öğreniyor. Kim acaba?
@sürgünüm @Yakamoz-Asi @cookies @Forumdash @Çiğdem- @ABAY_06 @Billy Kane @gizem ak
Tek Allah değil. Reytingler de çarptı))övünmek gibi olmasın ama kpa nın yurtdışı haberini yapan face sayfası (temmuz ayında açılan ama kpa fanlarında yılların dergisiymiş gösterilen 1500 beğenili sayfa) kapanmış) eee sen kpa 500 bin dolara satıldı dersen Allah çarpar)) @beyazsoy @Forumdash @-potterhead- @gizem ak @Çiğdem- @destere @sürgünüm @ABAY_06
Bu kızı ağlamadıkça çok seviyorumBestemsu Özdemir'in Akşam Gazetesine verdiği röportajdan
Evet ağlaması bir tuhaf birde ağlarken hemen ellerini kollarını da kullanıyor tuhaf bir şekildeBu kızı ağlamadıkça çok seviyorumAyrıca Tuba hakkında ne güzel konuşmuş
Kaçıp giden Nebahat bile Tuba'le iyi anlışyorduEvet ağlaması bir tuhaf birde ağlarken hemen ellerini kollarını da kullanıyor tuhaf bir şekilde
Tuba hakkında tüm çalışma arkadaşları çok olumlu konuştu şimdiye kadar çok iyi anlaşan bir ekip oldukları belli zaten
melek önceki dizideki karakterinin adı karıştırdın senKaçıp giden Nebahat bile Tuba'le iyi anlışyorduMelek gibi kadın, nasıl anlaşamasınlar
Tuba ile anlaşamayan da sorun vardırKaçıp giden Nebahat bile Tuba'le iyi anlışyorduMelek gibi kadın, nasıl anlaşamasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?