Kara Para Aşk Genel Sohbet

Kara Para Aşk'ın arapça dublajlı hali :)

10698414_998144160210995_5441153662676122386_n.jpg

al sana @Çiğdem- bunun üstüne de parlak oğlan parlak oğlan demezsin artık :F @destere @ABAY_06 @-potterhead- @sürgünüm

bu kadar tı..şka bir operasyonu daha önce hiçbir dizide izlemedik sanırım. elifin metinden korkmadan , arkama adam takar demeden ömerle rahatça romayı gezmesi mi dersin, güya operasyon adına bankaya türk italyan kim varsa doluşması mı dersin, italyan polisinin ömerin yerini bilip bi şey yapmaması mı dersin ne ararsan var. ömer ya vuruldu başını belaya soktu ya birini vurdu gene başını belaya soktu, üstelik elindeki silahı kullanmaması sıkıca tembihlendiği halde. nerden baksan a...akça.

mantık hataları, devamlılık hataları vs ile izlenmeyecek diziler listesinde birinciliğe oynayan yerli dizi.
ömer her geçen gün zeki polis olmaktan uzaklaşıyor. dikkatinin dağılmasını aşık oluşuna bağlamalarını anladık da akademi mezunu bir polisken giderek mahalle bıçkını olmasını neye bağlıyorlar anlayamadık.
büyük bir kara para çetesini çökertme operasyonu ise tam bir fiyasko. ne olduğu, yetkisi vs belirsiz bir sami amir, yanında yaveri gibi takılan bir polis, aklı bir karış havada mahalle bıçkını ömer ve operasyona mı yoksa gezmeye mi geldiğinin farkında olmayan elif ile yapılan iş bu kadar olur.
diyalogların içi de giderek boşalıyor. ömer'in ağzına 'manzara on numara, tuttum' tarzı cümlelerin yakıştığını sanan senaristlere minik bir tavsiye: diziye bir hafta ara verin, oturun başından sonuna tüm bölümleri izleyin. ne yazdığınıza, nerden nereye atladığınıza, konuşmaların ne kadar anlamsız, sevimsiz olduğuna bakın ve toparlayın şu diziyi. biz de ilk bölümlerdeki heyecanı yeniden yakalayalım.
20.bölüm itibariyle saçmalıkların horon teptiği dizidir.sami'nin operasyonu neden iptal ettiği belli değil.neymiş metin gelmemiş de her şeyi bi dahaki sefere tekrar yapacaklarmış.ee metin bundan sonra da gelmez.ondan sonra da gelmez.nolcak bu işin sonu? elif ömür boyu kara para mı aklayacak?

ömer gibi zeka küpü komiseri de iyice aptalca hareket ettiriyorlar ve ömer'in yaptığı bu saçmalıkları sadece elif'e olan zaafına bağlıyorlar.ne kadar aşık olsa da tek başına içerde kaç kişinin olduğunu bilmediği,nasıl bir ortamın olduğunu bilmediği bi binaya pata küte girmemeli bize tanıtılan zeki ömer.ama onun zaafı var.ondan böyle mallaşıyor diye bi açıklama yok yani.
ben susayım yorumlar konuşsun hata konusu açmaktan sıkıldım :))) @destere @Çiğdem- @ozgur2113 @beyazsoy @-potterhead- @ABAY_06 @sürgünüm @cookies

ben susayım yorumlar konuşsun hata konusu açmaktan sıkıldım :))) @destere @Çiğdem- @ozgur2113 @beyazsoy @-potterhead- @ABAY_06 @sürgünüm @cookies

Ben dizide yepyeni bi hata buldum :kiki:
Gecen sezondan kalma bi hata :
Tuba yani Elif Metini gayette guzel çizmişti ve Ömer de bunu görmustu .
Simdi bundan 1 gun once hastaneye gidiyoruz :
Omer metini görüp ona yardim etmisti.

Size soruyorum sayin Kara para ask izleyicileri Ömer Metini gördüğünü nasil hatirlamadi ustelik bu kadar iyi hafizali adam. ???? [emoji53] [emoji53] [emoji53]
@Çiğdem- @*Dream* @-potterhead- @sürgünüm @ABAY_06 @ozgur2113 :)

Eleştirilerin çoğu hakli; ama hala neden izliyorlar eziyet etmesinler kendilerine)) ben ikinci sezon göz ucuyla bakıyorum. İlk sezon sayısız mantıksız sahneler vardı. Bunları yazınca kızanları vardı))) oh olsun onlara)))
@destere gibi tuvana nın soyunmasını bekleyenler var demek ki başka neden izlicekler::))

Ben dizide yepyeni bi hata buldum :kiki:
Gecen sezondan kalma bi hata :
Tuba yani Elif Metini gayette guzel çizmişti ve Ömer de bunu görmustu .
Simdi bundan 1 gun once hastaneye gidiyoruz :
Omer metini görüp ona yardim etmisti.

Size soruyorum sayin Kara para ask izleyicileri Ömer Metini gördüğünü nasil hatirlamadi ustelik bu kadar iyi hafizali adam. ???? [emoji53] [emoji53] [emoji53]
@Çiğdem- @*Dream* @-potterhead- @sürgünüm @ABAY_06 @ozgur2113 :)
Ömer robot resmi görmedi ki Arda ve Pelin gördü :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr