bir sen kalıcan türkiyedeben 2.fragman sonunda söylemiştim elif nuluferle emtini görüyor romada diye nulufer eksinlikle romaya gidicek demiştim bu tüyoda metin nuluferi romaya çağrıyor bir bakıma dediklerimi desttekliyor 🙂🙂🙂
bir sen kalıcan türkiyedeben 2.fragman sonunda söylemiştim elif nuluferle emtini görüyor romada diye nulufer eksinlikle romaya gidicek demiştim bu tüyoda metin nuluferi romaya çağrıyor bir bakıma dediklerimi desttekliyor 🙂🙂🙂
evet ama elifin son sahnede görünce şaşırıyor birisini nuluferle metini görüyor diye tahmin ediyorum onu diyorum 🙂🙂Zaten gecen bölüm niluferi çağırmıştı metin romaya![]()
halamlar amerikada çok istiyorum gitmeyi oraya ama bir gidiş bileti bile 1 bucuk milyar falanmış gidiş gelişim 3 milyara patlıyor aşşağı yukarı yanı oyüzden gidemiyorumbir sen kalıcan türkiyede![]()
@destere yardım et kıza da jensen ına ulaşsınevet ama elifin son sahnede görünce şaşırıyor birisini nuluferle metini görüyor diye tahmin ediyorum onu diyorum 🙂🙂
halamlar amerikada çok istiyorum gitmeyi oraya ama bir gidiş bileti bile 1 bucuk milyar falanmış gidiş gelişim 3 milyara patlıyor aşşağı yukarı yanı oyüzden gidemiyorum![]()
kaynak?dizi 45.bölümde final yapiyimiş @destere @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @gizem ak @-potterhead- @olizvel @Forumdash
böylece ay yapımın neden bu ka yeni iş yaptığını da anlamış olduk seneye elde dizisi kalmıyor![]()
Kaynaksız inanmam haberlerine melun Emredizi 45.bölümde final yapiyimiş @destere @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @gizem ak @-potterhead- @olizvel @Forumdash
böylece ay yapımın neden bu ka yeni iş yaptığını da anlamış olduk seneye elde dizisi kalmıyor![]()
Evet sezon sonu bitecek yanikaynak?
45 bolum sezon sonuna denk gelmiyormu?
tam hesaplayaadım ama bu sezon bitiyi dizikaynak?
45 bolum sezon sonuna denk gelmiyormu?
tadı mı var şu anKaynaksız inanmam haberlerine melun EmreAyrıca doğru karar 1,5 sezon yeterli tadında bitsin
![]()
Var gayettadı mı var şu an![]()
şu kızdaki yeteneği ay yapım ve total kafalar hariç herkes gördü@destere sen yoruma da @Çiğdem- de duysun
@ABAY_06 @Forumdash @-potterhead- @sürgünüm
![]()
Sezar'ın hakkı sezar'a.xemrexxx Finalmi yapiyor dizi dizi daha yeni basliyor sen 50 bölümde final yapiyor diyorsun bu haberin dogrulugu yokdur inanmayin bence ben inanmiyorum imkansiz
Of offf neden dizidede boyle giyinmiyor havuz sahnesi falan olsunşu kızdaki yeteneği ay yapım ve total kafalar hariç herkes gördü@destere sen yoruma da @Çiğdem- de duysun
![]()
bencede emree ilk kez sana katılıyorum bun ne işi var televizyon dünyasındaşu kızdaki yeteneği ay yapım ve total kafalar hariç herkes gördü@destere sen yoruma da @Çiğdem- de duysun
![]()
Deme oyle lo kız superbencede emree ilk kez sana katılıyorum bun ne işi var televizyon dünyasında
gitsin yeteneğini konuştursun bencede gece kuluplerinde barlarda masalara falan çıksın![]()
öyle sahneler olsa süper olurbencede emree ilk kez sana katılıyorum bun ne işi var televizyon dünyasında
gitsin yeteneğini konuştursun bencede gece kuluplerinde barlarda masalara falan çıksın![]()
Oralara degil mankenlige yeteneği varoralara yeteneği var bencee![]()