Kara Para Aşk Genel Sohbet

ben 2.fragman sonunda söylemiştim elif nuluferle emtini görüyor romada diye nulufer eksinlikle romaya gidicek demiştim bu tüyoda metin nuluferi romaya çağrıyor bir bakıma dediklerimi desttekliyor 🙂🙂🙂
bir sen kalıcan türkiyede :F

Zaten gecen bölüm niluferi çağırmıştı metin romaya :)
evet ama elifin son sahnede görünce şaşırıyor birisini nuluferle metini görüyor diye tahmin ediyorum onu diyorum 🙂🙂

bir sen kalıcan türkiyede :F
halamlar amerikada çok istiyorum gitmeyi oraya ama bir gidiş bileti bile 1 bucuk milyar falanmış gidiş gelişim 3 milyara patlıyor aşşağı yukarı yanı oyüzden gidemiyorum:kiki::kiki:

evet ama elifin son sahnede görünce şaşırıyor birisini nuluferle metini görüyor diye tahmin ediyorum onu diyorum 🙂🙂

halamlar amerikada çok istiyorum gitmeyi oraya ama bir gidiş bileti bile 1 bucuk milyar falanmış gidiş gelişim 3 milyara patlıyor aşşağı yukarı yanı oyüzden gidemiyorum:kiki::kiki:
@destere yardım et kıza da jensen ına ulaşsın :F

dizi 45.bölümde final yapiyimiş @destere @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @gizem ak @-potterhead- @olizvel @Forumdash

böylece ay yapımın neden bu ka yeni iş yaptığını da anlamış olduk seneye elde dizisi kalmıyor :X
Kaynaksız inanmam haberlerine melun Emre :A Ayrıca doğru karar 1,5 sezon yeterli tadında bitsin :)

kaynak?

45 bolum sezon sonuna denk gelmiyormu?
Evet sezon sonu bitecek yani :)

ben bu sezon sonu bitecegini tahmin ediyorum cunku 1 sezon devam etmesi icin konu tikanir birde reytingleride 3 sezon icin bence yeterli degil tabii belli olmaz belkide yukselecek

şu kızdaki yeteneği ay yapım ve total kafalar hariç herkes gördü :( @destere sen yoruma da @Çiğdem- de duysun :X @ABAY_06 @Forumdash @-potterhead- @sürgünüm
10261959_793722330695028_7648480081778918427_n.jpg

xemrexxx Finalmi yapiyor dizi dizi daha yeni basliyor sen 50 bölümde final yapiyor diyorsun bu haberin dogrulugu yokdur inanmayin bence ben inanmiyorum imkansiz

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr