Kara Para Aşk Genel Sohbet

ben 2.fragman sonunda söylemiştim elif nuluferle emtini görüyor romada diye nulufer eksinlikle romaya gidicek demiştim bu tüyoda metin nuluferi romaya çağrıyor bir bakıma dediklerimi desttekliyor 🙂🙂🙂
bir sen kalıcan türkiyede :F

Zaten gecen bölüm niluferi çağırmıştı metin romaya :)
evet ama elifin son sahnede görünce şaşırıyor birisini nuluferle metini görüyor diye tahmin ediyorum onu diyorum 🙂🙂

bir sen kalıcan türkiyede :F
halamlar amerikada çok istiyorum gitmeyi oraya ama bir gidiş bileti bile 1 bucuk milyar falanmış gidiş gelişim 3 milyara patlıyor aşşağı yukarı yanı oyüzden gidemiyorum:kiki::kiki:

evet ama elifin son sahnede görünce şaşırıyor birisini nuluferle metini görüyor diye tahmin ediyorum onu diyorum 🙂🙂

halamlar amerikada çok istiyorum gitmeyi oraya ama bir gidiş bileti bile 1 bucuk milyar falanmış gidiş gelişim 3 milyara patlıyor aşşağı yukarı yanı oyüzden gidemiyorum:kiki::kiki:
@destere yardım et kıza da jensen ına ulaşsın :F

dizi 45.bölümde final yapiyimiş @destere @sürgünüm @ABAY_06 @Çiğdem- @gizem ak @-potterhead- @olizvel @Forumdash

böylece ay yapımın neden bu ka yeni iş yaptığını da anlamış olduk seneye elde dizisi kalmıyor :X
Kaynaksız inanmam haberlerine melun Emre :A Ayrıca doğru karar 1,5 sezon yeterli tadında bitsin :)

kaynak?

45 bolum sezon sonuna denk gelmiyormu?
Evet sezon sonu bitecek yani :)

ben bu sezon sonu bitecegini tahmin ediyorum cunku 1 sezon devam etmesi icin konu tikanir birde reytingleride 3 sezon icin bence yeterli degil tabii belli olmaz belkide yukselecek

şu kızdaki yeteneği ay yapım ve total kafalar hariç herkes gördü :( @destere sen yoruma da @Çiğdem- de duysun :X @ABAY_06 @Forumdash @-potterhead- @sürgünüm
10261959_793722330695028_7648480081778918427_n.jpg

xemrexxx Finalmi yapiyor dizi dizi daha yeni basliyor sen 50 bölümde final yapiyor diyorsun bu haberin dogrulugu yokdur inanmayin bence ben inanmiyorum imkansiz