Hande Ayan Ceyhan @AyanHande 24 Eki
@ikincisayfa Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek bizi dövmekten beter etti geçen Bebekteki çekim günü,suratı mahkeme duvarı gibi poz verdi![]()
çok ayıp @Çiğdem- oklavayla kovala enginle tubayı@destere @-potterhead- @sokak sanati @gizem ak
Seda Sayan'ı tercih edenlerin genelde 26-35 yaş arası olduğu düşünülünce 15-19 yaşa şükrettimEkli dosyayı görüntüle 40725
yaş arttıkça tubişi tercih eden oranına for@destere @Çiğdem- @-potterhead- @sokak sanati @gizem ak
bu arada mügosh ergen gözdesi olmadığı için yıllardır ayakta demek ki @Forumdash![]()
zaten tubayı başka bir aş grubunda göremezsin tabi şükredicenSeda Sayan'ı tercih edenlerin genelde 26-35 yaş arası olduğu düşünülünce 15-19 yaşa şükrettimKi bence gayet iyi bir kitle. Genç kesimin sevmesi daha önemli benim için
Edit: Atatürk de en çok 15-19'da. Fazla söze gerek yok![]()
dizinin başarısız olmasındaki en büyük etken de o zati hiç duygu geçmiyi izleyiciye
Engin bestemsu falan çok iyi geçiriyorlar duyguyu bence ama tuba yapamiyor @Çiğdem- de bu yönden haklidizinin başarısız olmasındaki en büyük etken de o zati hiç duygu geçmiyi izleyiciye
Engin bestemsu falan çok iyi geçiriyorlar duyguyu bence ama tuba yapamiyor @Çiğdem- de bu yönden hakli![]()
tuba çok soğuk ve çok donuk bakıyor engin karşısındakını eriticek gibi bakıyor ama tuba oakdar donuk bakıyorkı yanı olmuyor aşk dolu bakmayı bile beceremiyor 🙂🙂🙂dizinin başarısız olmasındaki en büyük etken de o zati hiç duygu geçmiyi izleyiciye
Onu gectim kadın gülmeyi bilem beceremiyor dizide engin olmasa dönüp yüzüne bakmamtuba çok soğuk ve çok donuk bakıyor engin karşısındakını eriticek gibi bakıyor ama tuba oakdar donuk bakıyorkı yanı olmuyor aşk dolu bakmayı bile beceremiyor 🙂🙂🙂
heyecan yaratamazlar bence cnm 2.sezon başlamadan ömerin tutuklandığı sahneyi görmüştük yanı birşey olmucağı kesin ama ben şeyi merak ediyorum ne olucakta hüseyin ömeri tutuklucak o sahneyi çok merak ediyorum 🙂🙂🙂
dizinin senaryosundaki mantık 10 üzerinden 2Ömeri virilermis
doğal olarak senaristler farkında değil bu mantiksizligi)) çünkü ..)))dizinin senaryosundaki mantık 10 üzerinden 2o yüzden totale veya ab ye yönelmeleri pek önemli değil zaten seanristler de ne yazdıklarının farkında değildir
![]()