Kara Para Aşk Genel Sohbet

Tramvayla 10 dakika mesafe ama hic gidesim yok . reyting yok ben yok))

Hande Ayan Ceyhan@AyanHande 24 Eki
@ikincisayfa Tuğba Büyüküstün ve Engin Akyürek bizi dövmekten beter etti geçen Bebekteki çekim günü,suratı mahkeme duvarı gibi poz verdi
1f624.png

çok ayıp @Çiğdem- oklavayla kovala enginle tubayı :F @destere @-potterhead- @sokak sanati @gizem ak

Ekli dosyayı görüntüle 40725
yaş arttıkça tubişi tercih eden oranına for:X @destere @Çiğdem- @-potterhead- @sokak sanati @gizem ak

bu arada mügosh ergen gözdesi olmadığı için yıllardır ayakta demek ki @Forumdash :A
Seda Sayan'ı tercih edenlerin genelde 26-35 yaş arası olduğu düşünülünce 15-19 yaşa şükrettim :F Ki bence gayet iyi bir kitle. Genç kesimin sevmesi daha önemli benim için :X
Edit: Atatürk de en çok 15-19'da. Fazla söze gerek yok :)

Seda Sayan'ı tercih edenlerin genelde 26-35 yaş arası olduğu düşünülünce 15-19 yaşa şükrettim :F Ki bence gayet iyi bir kitle. Genç kesimin sevmesi daha önemli benim için :X
Edit: Atatürk de en çok 15-19'da. Fazla söze gerek yok :)
zaten tubayı başka bir aş grubunda göremezsin tabi şükredicen :F

Gecen bölümü izlerken Elifin Metinin Tayyarin oğlu olduğunu ogrendigi sahnede gulme krizine girdim kadinda mimik gercekten yok şaşırmış gibi yapabildi yalnizca altını cizerek söylüyorum gibi yani :)
Kadin gülerken de böyle tepki veriyor zaten @Çiğdem- @xemrexxx :)

Gecen bölümü izlerken Elifin Metinin Tayyarin oğlu olduğunu ogrendigi sahnede gulme krizine girdim kadinda mimik gercekten yok şaşırmış gibi yapabildi yalnizca altını cizerek söylüyorum gibi yani :)
Kadin gülerken de böyle tepki veriyor zaten @Çiğdem- @xemrexxx :)
dizinin başarısız olmasındaki en büyük etken de o zati hiç duygu geçmiyi izleyiciye

tuba çok soğuk ve çok donuk bakıyor engin karşısındakını eriticek gibi bakıyor ama tuba oakdar donuk bakıyorkı yanı olmuyor aşk dolu bakmayı bile beceremiyor 🙂🙂🙂
Onu gectim kadın gülmeyi bilem beceremiyor dizide engin olmasa dönüp yüzüne bakmam :kiki:

KARA PARA AŞK 23. BÖLÜM TÜYOLAR:

Tayyar, Hüseyin’den çok önemli bir şey istiyor. Daha doğrusu Metin için çok önemli bir şeyi…Annesini...

Metin yakalandı ama her şey sona ermedi henüz.. Nilüfer’in ve Elif’in şikayetçi olması gerekiyor.

Ömer, Metin’i konuşturmaya çalışıyor. Metin’in tek bir şartı var.
ÖMER : Metin’in son bir isteği var Elif...
ELİF : Neymiş? Ne istiyorsa yapalım.
ÖMER: Nilüfer’i görmek istiyor.

Nilüfer- Metin görüşmesi…
METİN : Çocukluğumu.. en mahremimi... Sana sır diye söylediğim her şeyi...
Sen nasıl başkasına anlatırsın?! Nasıl Nilüfer? Nasıl satarsın beni?

Metin tam konuşmaya başlayacakken olanlar oluyor. Ömer’in Metin’in istediğini almak için bir operasyon daha yapması gerekiyor.

Bu bölüm çok da hoş olmayan bir şey olacak. Tahmin edersiniz siz onu..
ELİF: Önümüzde uzun bir ömür var...
ÖMER : Evet Elif’im... Önümüzde uzun bir ömür var

@sürgünüm @Yakamoz-Asi @Forumdash @Billy Kane @Çiğdem- @-potterhead- @ABAY_06 @gizem ak

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr