Kara Para Aşk (ATV) Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhamet dizisi final yaptığına göre ordan da izleyici çekebiliriz.Ayrıca Kara Para Aşk'ın reytinglerini görmek için dizinin oturmasını beklemekte yarar var.:)
Olabilir ama tekrarı fazla almaması da umut verici değil malesef. :(

Örneğin Karadayı ve Medcezirin ilk bölüm tekrarları iyi izlenmişti...

Olabilir ama tekrarı fazla almaması da umut verici değil malesef. :(

Örneğin Karadayı ve Medcezirin ilk bölüm tekrarları iyi izlenmişti...
Seçimler bi sonuçlansın bakalım,bu arada reyting denekleride el değişterecektir.:)

Aksiyonun tavan yaptığı anlar :D Bu arada tekrarı yarın 23:20'de! Onu da izlerim :)

Bahar Çınar ( Tuvana Türkay ) güzelliğiyle büyüledi :)

Bix5gCBIMAAQsT_.jpg

DİZİ MUTHISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Bugün öğlen saat 14:30'da akşamda 23:15'de 1.bölüm tekrarı olacak

KARA PARA AŞK 2.BÖLÜM TÜYOLAR:

Zerrin, Nilüfer hakkında sorular sorunca Elif yalan bulmakta zorlanıyor. Ama Ömer’e hemen bir yalan uyduruyor.
ELİF : Sadece yanlış zamanda yanlış yerdeydin... eski sevgilim peşimi bırakmıyor... Ben de o an telaşlandım... seni öptüm. Kusura bakma…

Ömer, Elif’in bir sorunu olduğuna inanıyor ne olduğunu bulmak içinde Pelin’den yardım istiyor.
Metin Elif’i tekrar sıkıştırınca Elif çareyi Sibel’in evine bakmakta buluyor.
ÖMER : Entrika süper. Polisleri ayakta uyut. Kendi dedektifliğini kendin yap. Tek anlamadığım bu zahmete niye giriyorsun... Çünkü o kutunun içi boş…

Mert, Nilüfer’e ulaşmaya çalışıyor. Sanırım bu ikisi arasında bir şeyler var ya da vardı. (Bu arada Ali Yörenç, Tayyar’ın oğlu Mert’i oynuyor.)
Tayyar ve Metin, Elif’e ikinci ve daha bir görev veriyorlar.
ELİF: Yapamam.. Bu yasa dışı... Hayatımda hiç suç işlemedim ben...

Elif, Ömer’in işini tehlikeye atabilecek bir adım atıyor. Ömer ise Elif’e son bir kez yardım teklif ediyor.
ELİF :Sanırım pek iyi bir polis değilsin. Hep yanılıyorsun...
ÖMER : Ne kadar çekilmez biri olsan da.. yardım etmek istiyorum. Polis değilsin dedektif değilsin.. o elmasları nasıl bulacağını sanıyorsun...
ELİF : Sana ne...

Elif, görevini yerine getirmek için yola çıkarken yalnız olmadığını fark ediyor ( bisena den...)

@Yakamoz-Asi @*Dream* @Forumdash @Ahmad @destere

KARA PARA AŞK 2.BÖLÜM TÜYOLAR:

Zerrin, Nilüfer hakkında sorular sorunca Elif yalan bulmakta zorlanıyor. Ama Ömer’e hemen bir yalan uyduruyor.
ELİF : Sadece yanlış zamanda yanlış yerdeydin... eski sevgilim peşimi bırakmıyor... Ben de o an telaşlandım... seni öptüm. Kusura bakma…

Ömer, Elif’in bir sorunu olduğuna inanıyor ne olduğunu bulmak içinde Pelin’den yardım istiyor.
Metin Elif’i tekrar sıkıştırınca Elif çareyi Sibel’in evine bakmakta buluyor.
ÖMER : Entrika süper. Polisleri ayakta uyut. Kendi dedektifliğini kendin yap. Tek anlamadığım bu zahmete niye giriyorsun... Çünkü o kutunun içi boş…

Mert, Nilüfer’e ulaşmaya çalışıyor. Sanırım bu ikisi arasında bir şeyler var ya da vardı. (Bu arada Ali Yörenç, Tayyar’ın oğlu Mert’i oynuyor.)
Tayyar ve Metin, Elif’e ikinci ve daha bir görev veriyorlar.
ELİF: Yapamam.. Bu yasa dışı... Hayatımda hiç suç işlemedim ben...

Elif, Ömer’in işini tehlikeye atabilecek bir adım atıyor. Ömer ise Elif’e son bir kez yardım teklif ediyor.
ELİF :Sanırım pek iyi bir polis değilsin. Hep yanılıyorsun...
ÖMER : Ne kadar çekilmez biri olsan da.. yardım etmek istiyorum. Polis değilsin dedektif değilsin.. o elmasları nasıl bulacağını sanıyorsun...
ELİF : Sana ne...

Elif, görevini yerine getirmek için yola çıkarken yalnız olmadığını fark ediyor ( bisena den...)

@Yakamoz-Asi @*Dream* @Forumdash @Ahmad @destere
2. bölüm çok güzel olacak :Z

Replikler süper ya atarlı çift :D
Tayyar ve Metin'in Elif'ten ne istediklerini merak ettim yazık kıza yüklendikçe yükleniyorlar neyseki Ömer var ve Elif'e yardım edecek :)

Replikler süper ya atarlı çift :D
Tayyar ve Metin'in Elif'ten ne istediklerini merak ettim yazık kıza yüklendikçe yükleniyorlar neyseki Ömer var ve Elif'e yardım edecek :)
Onlar birbirine laf soktukça ben mutlu oluyorum yaa :) çok sevdim bu çiftin didişmelerini.

'Kara Para Ask' dizisinin 2. Bölümün fragmani 200.000 kere seyredildi.

Bi3Vgr1CEAEBFiC.jpg

Resmi youtube kanalında 1.bölüm şuana kadar 183.528 kez izlenmiş
Ve şuan Atv'de 1.bölüm tekrarı var yine :)

kaç tekrar verdi dizi böyle salı geceesi de tekrarı varmış :F
çarşamba günü direkt uzun özete geçiyorlar bakalım nasıl gidecek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,285
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp